Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τατσόπουλος υγεία: Ο Πολάκης, επιτίθεται στα ΜΜΕ – “Θα την πω την κακία”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατσόπουλος υγεία: Ο Πολάκης, επιτίθεται στα ΜΜΕ – “Θα την πω την κακία”

Τατσόπουλος υγεία: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ευχήθηκε περαστικά στον Πέτρο Τατσόπουλο, βάζοντας, παράλληλα στο στόχαστρο για ακόμη μια φορά τους δημοσιογράφους.

Τατσόπουλος υγεία: Επίθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή τον τρόπο που κάλυψαν την περιπέτεια της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου. Την ίδια ώρα, δίνει συγχαρητήρια στον γιατρό που έσωσε τον Πέτρο Τατσόπουλο στον οποίο ευχήθηκε «περαστικά». Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρίσκεται πλέον σε κανονικό θάλαμο νοσηλείας και όχι στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία του. Ο συγγραφέας εξήλθε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ συνεχίζει να παρακολουθείται επισταμένως.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος χειρουργήθηκε επειγόντως την 1η Οκτωβρίου για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής. Ο γιατρός που χειρούργησε τον Πέτρο Τατσόπουλο και που τον έσωσε από το θάνατο, Δημήτρης Λυμπεριάδης, περιέγραψε το πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση υγείας του. “Συνήθως, αυτά τα περιστατικά πεθαίνουν, δεν τα προλαβαίνεις”. Περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές που ο πρώην βουλευτής έφτασε στο νοσοκομείο, ανέφερε: “είχε ρήξη αορτής. Είχε σπάσει η αορτή και είχε γεμίσει αίμα στο περικάρδιο και πίεζε την καρδιά”. Όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος έφτασε από το στούντιο στο νοσοκομείο “είχε σχεδόν μηδέν πίεση” συνέχισε ο γιατρός. “Τρέχοντας τον πήγα το χειρουργείο. Τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό, ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε ανοίγοντας”, είπε.

Τατσόπουλος υγεία: Η ανάρτηση Πολάκη

“Θερμά συγχαρητήρια στο συνάδελφο ,αυτοί που ξέρουν ,καταλαβαίνουν το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ,της κατάστασης που αντιμετώπισε επιτυχώς!
Συγχαρητήρια σε όλο το δημοςιο συςτημα υγείας (εκαβ-Ιπποκρατειο νοσοκομείο) που δούλεψε για να σωθεί ένας άνθρωπος!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στον Πέτρο Τατσόπουλο .

ΥΓ .Δεν μπορώ θα την πω την κακία μου:
Αν αυτό είχε συμβεί σε κάποια μεγάλη ιδιωτική Κλινικη θα είχαμε πήξει στα ρεπορτάζ και στις απευθείας συνδέσεις για
“Τη τεράστια επιτυχία”,”την πρωτοποριακή αντιμετώπιση” ,τα”ευτυχώς πηγε εκεί και σώθηκε”. Τωρα ,χαμηλά η μπάλα γιατι δεν ταιριάζει με το αφήγημα της καταστροφής και καμένης γης που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην υγεία!!!”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις