Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου ηλικία: Η ατάκα που τάραξε την Ελένη Μενεγάκη (vid)
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ηλικία: Η ατάκα που τάραξε την Ελένη Μενεγάκη (vid)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ηλικία: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του 2018 σύμφωνα με την google και φέτος είναι στα καλύτερά της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ηλικία: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είπε στην κριτή του GNTM: «Ηλιάνα το κορμί σου είναι αξιοζήλευτο…». Τότε το μοντέλο, που διαθέτει ένα καλλίγραμμο και εντυπωσιακό σώμα, έδωσε μία απάντηση που φαίνεται να τάραξε λίγο την Ελένη Μενεγάκη. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε χαρακτηριστικά: «Πλέον δεν είμαι 15 χρονών! Είμαι 30 χρονών και κάνω τη γυμναστική μου, προσέχω τι τρώω… Προσέχω τον εαυτό μου, προσέχω να κοιμάμαι. Βάζω τις κρέμες μου…». Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την απάντηση του μοντέλου και της είπε: «Το 30 το είπες για να σοκαριστούμε και το λες έχοντας απέναντί σου εμένα; Λοιπόν πάμε σε διαφημίσεις». Μία φράση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ήταν αρκετή, για να ταράξει την Ελένη Μενεγάκη, η οποία πήγε γρήγορα σε διαφημίσεις.

Σε μια σπάνια συνέντευξη που έδωσε η αγαπημένη κριτής του GNTM, μίλησε για όλα. «Γενικά στη ζωή μου είμαι στρατιώτης, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν είμαι γενικά στρατιώτης. Περνάω πολύ ωραία και κάνω πιο πολύ φάση στη ζωή μου και είμαι πιο χαλαρή. Δε θυμάμαι πώς είναι, με βοηθάει όλος ο κόσμος να το θυμηθώ. Δεν ξέρω πού πάει ο κόσμος, πού βγαίνει, δεν ξέρω τι λένε, τι είναι αυτά τα καινούρια, τι είναι αυτά τα ποτά… Προσπαθώ, όμως, και χαίρομαι πάρα πολύ. Γιατί «έχασα» 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή, αλλά κέρδισα αλλού και με έφερε εδώ που είμαι σήμερα».

Το λαμπερό χαμόγελό της σχολίασε και η Ελένη Μενεγάκη, λέγοντάς της ότι γελούν ακόμη και τα μάτια της, υπονοώντας ότι είναι ερωτευμένη…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις