GNTM: Βγήκε από το GNTM αδυνατισμένη

LIFESTYLE

GNTM: Βγήκε από το GNTM αδυνατισμένη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

GNTM: Το plus size μοντέλο που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο μίλησε στη Φωλιά των ΚουΚου.

05.10.2019 | 12:13

GNTM: Η Κατερίνα Πεφτίτση ήταν ένα από τα κορίτσια που ενθουσίασε από την αρχή την κριτική επιτροπή του GNTM, λόγω της ιδιαίτερης παρουσίας της και του μοναδικού χαρακτήρα της. Ωστόσο, το plus size μοντέλο ήταν –μαζί με την Πόπη- από τα πρώτα κορίτσια που αποχώρησαν από το σπίτι του GNTM. Ο λόγος ήταν ότι η Κατερίνα δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη δύσκολη δοκιμασία, στην οποία οι παίκτριες έπρεπε να κατέβουν από το πλάι ενός κτιρίου.

Το γλυκό κορίτσι εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή η Φωλιά των ΚουΚου της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και μίλησε για την εμπειρία της. «Ήμουν έτοιμη για το τι θα ακούσω από τον κόσμο… Ότι θα υπήρχαν και κακά σχόλια» είπε αρχικά στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

GNTM: Πώς αποφάσισε να πάει στο παιχνίδι

Πώς πήρε την απόφαση να πάει στο παιχνίδι, γνωρίζοντας πώς θα άκουγε πολλά σχόλια για το σώμα της; «Ήξερα ότι μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει το σώμα μου, να τους χαλάει την αισθητική τους αλλά εγώ προσωπικά δεν είμαι κομπλεξική. Μου αρέσει το διαφορετικό… μου αρέσουν τα plus size, τα petites, τα κανονικά μοντέλα, μου αρέσουν οι διαφορετικές προσωπικότητες διότι αν ήμασταν όλοι το ίδιο θα ήταν πολύ βαρετή η ζωή» απάντησε η make up artist και ηθοποιός, που εξομολογήθηκε ότι μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι έχει χάσει τρία κιλά!

«Θέλω να επιστρέψω»

Η Κατερίνα δήλωσε στη συνέχεια πως θα ήθελε να πάει ξανά στο GNTM, αφού δεν πρόλαβε να το ζήσει όσο θα ήθελε. Να περάσει από τις δοκιμασίες, να γνωρίσει και να συνεργαστεί με μεγάλους φωτογράφους. Από τις παίκτριες που θεωρεί δυνατά χαρτιά είναι η Μαρία η αγρότισσα αλλά και η Κέισι. Θεωρεί όμορφες τις πέντε κοπέλες της ομάδας «FF», ωστόσο από αυτά που έχει δει κάτι τη σταματάει… ενώ θεωρεί ότι ένα μοντέλο πρέπει να είναι πρότυπο σε όλα. Κλείνοντας αποκάλυψε ότι γράφει μουσική και στίχους και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι.

Exit mobile version