Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας
LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας

Άγριες Μέλισσες: Όλες οι εξελίξεις για τη νέα δραματική σειρά, που καθήλωσε κοινό και κριτικούς.

Άγριες Μέλισσες: Η ελληνική μυθοπλασία είχε καιρό να εμφανίσει μια τόσο καλή δραματική σειρά. Ίσως η τελευταία ανάλογου επιπέδου να ήταν το Νησί. Κάτι η κρίση, κάτι η έλλειψη ιδεών, είχαμε πήξει στις επαναλήψεις. Τίποτα νέο και φρέσκο. Και κυρίως όλα γυρίσματα εσωτερικού χώρου. Όλα τα πλάνα ένα σαλόνι και μια κρεβατοκάμαρα.

Κι ύστερα ήρθαν οι (άγριες) μέλισσες. Μια μεστή παραγωγή. Μια σειρά εποχής, που αποτυπώνει με εξαίσιο τρόπο μια Ελλάδα, που πάει να ξεχαστεί, καθώς φεύγουν σιγά-σιγά από τη ζωή οι εκπρόσωποί της. Είναι μια παραγωγή με υψηλό κόστος σίγουρα. Αλλά η ιστορική πιστότητα και η σφιχτή σεναριακή δομή βρήκαν ανταπόκριση στον κόσμο, που αγάπησε από την πρώτη στιγμή τη νέα σειρά.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας

Τα νέα για την αυτοκτονία του Γιάννου πέφτουν σαν κεραυνός στο Διαφάνι. Το δαχτυλίδι του Σέργιου και ένα γράμμα που βρίσκονται πάνω του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία… ο Γιάννος αυτοκτόνησε από ενοχές για τον φόνο του Σέργιου. Ο Μιλτιάδης αρνείται να το πιστέψει, το ίδιο και η Μυρσίνη που συνεχίζει να πιστεύει στην ενοχή της Ελένης και δίνει στον Κυπραίο εντολή να μη σταματήσει τις έρευνες.

Η Ελένη και οι αδερφές της βουλιάζουν περισσότερο στις ενοχές τους. Είναι σίγουρες ότι κάποιος άλλος προκάλεσε το θάνατο του Γιάννου αλλά ο μόνος τρόπος να το αποδείξουν είναι να μιλήσουν για τη δική τους ενοχή. Θα πάρουν αυτόν το δύσκολο δρόμο χωρίς επιστροφή; Η υπόθεση δεν κλείνει ούτε για τον Νέστορα που αναλαμβάνει ρόλο ιατροδικαστή. Παράλληλα η Ασημίνα προσπαθεί να βγάλει απ’ την καρδιά και το μυαλό της τον Νικηφόρο, παρά τις πιέσεις του, ενώ ο Παναγιώτης αποφασίζει να εξομολογηθεί στον παπά Γρηγόρη ένα ένοχο μυστικό, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις