Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καλλιστεία 2020 Γαλλία: Απέρριψαν 24χρονη για τα κιλά της
ΚΟΣΜΟΣ

Καλλιστεία 2020 Γαλλία: Απέρριψαν 24χρονη για τα κιλά της

Καλλιστεία 2020 Γαλλία: Η Γαλλίδα Αμαντίν Μπιλουξ θεωρεί απαράδεκτη την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού ομορφιάς.

Καλλιστεία 2020 Γαλλία: Η 24χρονη Γαλλίδα Αμαντίν Μπιλουξ θεωρεί απαράδεκτη την απόφαση της κριτικής επιτροπής του διαγωνσμού ομορφιάς «Μις Γαλλία 2020» να την «κόψει» – Όταν κέρδισε τον τίτλο της «Miss Volcans» στην Auvergne στις 25 Μαΐου, ζύγιζε 8 κιλά περισσότερο «Η ομορφιά δεν είναι αριθμοί», λέει η 24χρονη Αμαντίν Μπιλούξ ασκώντας δριμεία κριτική στην επιτροπή που επιλέγει τις υποψήφιες που θα διαγωνιστούν για την κατάκτηση του τίτλου της ωραιότερης Γαλλίδας για το 2020- «Miss France 2020».

Η γαλανομάτα Αμαντίν απορρίφθηκε με την ίδια να θεωρεί πως φταίνε τα κιλά της. «Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, η ομορφιά δεν είναι αριθμοί», υποστηρίζει σε γαλλικό ραδιόφωνο εμφανώς πειραγμένη επειδή η κριτική επιτροπή την «έκοψε». «Για να γίνει αποδεκτή μία υποψήφια στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της ωραιότερης Γαλλίδας, θα πρέπει να έχει ύψος τουλάχιστον 1.70μ. και να μην έχει τατουάζ» λέει η ίδια. «Όσο για μένα, έχω ύψος 1.79 μ. και δεν έχω τατουάζ. Έχω ένα piercing αλλά και άλλα κορίτσια είχαν. Αν δεν με απέρριψαν λόγω του βάρους μου, τότε ποιος είναι ο λόγος;», διερωτάται.

https://www.instagram.com/p/B3K2YXJon0U/

Καλλιστεία 2020 Γαλλία: Τι απαντούν οι εκπρόσωποι του διαγωνισμού

Όταν κέρδισε τον τίτλο της «Miss Volcans» στην Auvergne στις 25 Μαΐου, ζύγιζε 8 κιλά περισσότερο. Οι άνθρωποι που την ψήφισαν την είδαν και με μαγιό και με βραδινό φόρεμα. «Tα μέλη της επιτροπής δεν κρίνουν το βάρος , αλλά την προσωπικότητα μιας υποψήφιας» , είπε από την πλευρά της η εκπρόσωπος του διαγωνισμού ομορφιάς, Λαιλά Μαλόμ. «Είναι ένας διαγωνισμός κομψότητας, η κριτική επιτροπή δεν χρειάζεται να απολογηθεί για τις αποφάσεις της», επισημαίνει ο Ζακ Σαμπουρίν, μέλος του διαγωνισμού ομορφιάς.

Τα καλλιστεία, με τη σημερινή τους μορφή ξεκίνησαν τη δεκαετία του ’50. Ούτε κάμερες, ούτε τηλεόραση υπήρχαν εκείνη την εποχή. Μόνο τα έντυπα που κυκλοφορούσαν τότε προέβαλαν τη διοργάνωση. Η διοργάνωση γινόταν τότε από την “Απογευματινή” και ο αείμνηστος Γιώργος Πρεβελάκης, ασχολήθηκε κατά τύχη με τα καλλιστεία. Μια “συνάντηση” που εξελίχθηκε σε καρμική σχέση αφού ο Γιώργος Πρεβελάκης μέχρι το τέλος της ζωής του, είχε έντονη δραστηριότητα στο θεσμό.

https://www.instagram.com/p/B27OxzIIqQh/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις