Μποτρίνι καταγγελία εξελίξεις: Εισαγγελική έρευνα για καταγγελίες 19χρονου στην Κέρκυρα

ΕΛΛΑΔΑ

Μποτρίνι καταγγελία εξελίξεις: Εισαγγελική έρευνα για καταγγελίες 19χρονου στην Κέρκυρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Μποτρίνι καταγγελία εξελίξεις: Έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Κέρκυρας για τις καταγγελίες 19χρονου σπουδαστή για επικίνδυνα εγκαύματα.

05.10.2019 | 10:38

Μποτρίνι καταγγελία εξελίξεις: Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Κέρκυρας για τις καταγγελίες 19χρονου σπουδαστή, ότι υπέστη εγκαύματα σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η έρευνα από την Εισαγγελία Κέρκυρας διατάχθηκε για σωρεία σοβαρών αδικημάτων όπως επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση. Τις επόμενες μέρες θα κληθούν για καταθέσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός σπουδαστής είχε καταγγείλει στα τέλη Ιουλίου ότι είχε υποστεί εγκαύματα από καυτό λάδι και λεκτική βία από τον υπεύθυνο του μαγαζιού, στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Ακολούθησε η ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποίησε βλάβες στα χέρια του σπουδαστή αλλά δε διευκρίνιζε από πού προήλθαν. Η εισαγγελία είχε στα χέρια της και μια δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση, αυτή του τεχνικού συμβούλου του 19χρονου, η οποία έδειχνε εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε άτομο, το οποίο ήταν ευάλωτο. Την έρευνα θα κάνει η αστυνομία του νησιού και στο τέλος η Εισαγγελέας θα αποφανθεί αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη η όχι. Η μήνυση που έχει υποβάλει ο 19χρονος στρέφεται σε τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του μαγαζιού. Σε επικοινωνία του Star με τον γνωστό σεφ, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας, δε θέλησε να σχολιάσει κάτι. Είχε δηλώσει όμως στο παρελθόν ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες του νεαρού σπουδαστή.

Μποτρίνι καταγγελία εξελίξεις: Βίντεο από τις καταγγελίες του 19χρονου σεφ

Μποτρίνι καταγγελία εξελίξεις: Ο σεφ χτύπησε εργαζόμενο εν ώρα εργασίας

Βέβαια 3 μέρες πριν (2/10) σημειώθηκε ένα άλλο περιστατικό κατά το οποίο κουζίνα ξενοδοχείου στην Ελούντα μετατράπηκε σε… ρινγκ, με τον σεφ να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και να χτυπά εργαζόμενο εν ώρα εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό περιέγραψε και καταδίκασε ο πρόεδρος Ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Λασιθίου Μιχάλης Γαρεφαλάκης, σε συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου του νομού το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον ίδιο το συγκεκριμένο περιστατικό πίεσης και άσχημης συμπεριφοράς από τον ίδιο σεφ δεν ήταν το πρώτο: «Δεν μας φτάνουν όσα προβλήματα έχουμε και θα ανεχόμαστε ακόμα και ξύλο από τους προϊσταμένους μας», τόνισε ο κ. Γαρεφαλάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Μποτρίνι καταγγελία εξελίξεις: Δείτε απόσπασμα από την ομιλία του Μιχάλη Γαρεφαλάκη, προέδρου Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Μποτρίνι καταγγελία εξελίξεις: Η απάντηση του διάσημου σεφ

O αρχιμάγειρας σχολίασε, μεταξύ άλλων, τις καταγγελίες για βασανιστήρια που υπέστη ο σπουδαστής μαγειρικής λέγοντας: «Ο μικρός αδύναμος μαγειράκος που έπεσε θύμα βίας στο εστιατόριο του φοβερού, τρομερού και διάσημου σεφ… που στις εκπομπές του παριστάνει τον κακό και τον τύραννο…». Την ίδια ώρα, ήδη δύο υπάλληλοι απομακρύνθηκαν από το εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, μετά τις καταγγελίες σπουδαστή για κακομεταχείριση.

Και όπως δήλωσε ο ίδιος ο σεφ, «έχουν ήδη απομακρυνθεί δύο υπάλληλοι από το εστιατόριο και ένας αποχώρησε μόνος του. Τον συγκεκριμένο υπάλληλο φυσικά και τον γνωρίζω που έχει κάνει τις καταγγελίες, αλλά δεν είχε υπάρξει ποτέ πρόβλημα μαζί του. Τι συμβαίνει πίσω από όλο αυτό, θα φανεί».

Exit mobile version