ΑΕΛ – ΑΕΚ 0-0: Ολα μηδέν στο «χωράφι… Αrena» (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΛ – ΑΕΚ 0-0: Ολα μηδέν στο «χωράφι… Αrena» (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-0: Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το παιχνίδι της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο «AEL FC Arena» με τις δύο ομάδες να έχουν παράπονα και από τη διαιτησία του Κουμπαράκη

05.10.2019 | 23:55

ΑΕΛ – ΑΕΚ 0-0: Όσοι ήθελαν να απολαύσουν το παιχνίδι της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο «AEL FC Arena» σίγουρα δεν έμειναν ικανοποιημένοι ούτε από το 0-0 ούτε φυσικά από τον τραγικό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Περισσότερο άξιζε το ματς γιατί θύμιζε… κλωτσοπατινάδα παλιάς εποχής, αλλά και διότι οι δύο ομάδες έβγαζαν ανακοινώσεις για τη διαιτησία στη διάρκεια του 90λεπτου. Επί της ουσίας έκαναν προσπάθεια για να αποδείξουν ότι ο ένας έχει αδικηθεί περισσότερο από τον άλλο.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν σκληρό και στο δεύτερο μέρος δημιουργήθηκαν οι περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο πλευρές. Οι γηπεδούχοι αστόχησαν με τους Μπράλιτς και Μιχαήλ, ενώ η «Ένωση» είχε δύο καλές στιγμές με τον Λιβάγια. Τη μία ο Κροάτης επιθετικός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και την άλλη αιφνιδιάστηκε χωρίς να καταφέρει να νικήσει τον Κρίστινσον από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση. Έτσι αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τον Νίκο Κωστένογλου μία εβδομάδα μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο που δεν αποβλήθηκαν

Τα παράπονα που είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο είχαν να κάνουν με το ότι δεν αποβλήθηκαν ο Όγκνιεν Βράνιες και ο Έργκους Κάτσε. Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της διαμαρτυρήθηκε για τον διαιτητή Κουμπαράκη τονίζοντας: “Πότε επιτέλους θα βγάλει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βράνιες; Παίζει συνεχώς με χειρολαβές και ποδολαβές…”. Από την άλλη η ΑΕΚ παραπονέθηκε με tweet για χτύπημα του Κάτσε στον Σιμόες. Η Ένωση τόνισε ότι ο ρεφ δεν απέβαλε τον Αλβανό μέσο, όπως και το ότι δεν κλήθηκε για να δει το ριπλέι στο VAR. Κατά τα άλλα επρόκειτο για ένα από τα σημαντικότερα ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League 1.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Μόρας, Μπέρτος, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (91′ Χαλκιαδάκης), Κάτσε (84′ Φατιόν), Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Ντάουντα (72′ Νούνιτς).

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης (74′ Ζεράλντες), Παουλίνιο, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Χουλτ, Μάνταλος (84′ Οικονόμου), Λιβάια, Ολιβέιρα (46′ Ντέλετιτς).

Exit mobile version