Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Παρτσαλάκης μαγαζί: “Έχασα ένα εκατομμύριο ευρώ σε ένα βράδυ”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παρτσαλάκης μαγαζί: “Έχασα ένα εκατομμύριο ευρώ σε ένα βράδυ”

Παρτσαλάκης μαγαζί: «Το επιχειρείν είναι επικίνδυνο. Όσα λεφτά είχα, τα έχασα. Βρέθηκα στο μηδέν», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Παρτσαλάκης μαγαζί: Ο Γιώργος Παρτσαλάκης ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Ο ηθοποιός στη συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για όλες τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, ενώ αποκάλυψε πως μέσα σε ένα βράδυ έχασε ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο ίδιος πριν από καιρό είχε δηλώσει πως στο παρελθόν οι χρηματικές του απολαβές ήταν πολύ μεγάλες. Είχε τονίσει, όμως, πως τώρα οι εποχές έχουν αλλάξει, ενώ είχε μιλήσει και για τις συνθήκες που τον οδήγησαν στην πτώχευση. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Είχα ένα όνειρο, ένα μεράκι, γιατί η πατρίδα μου είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, να “φέρω” την Κρήτη στην Αθήνα. Το έκανα αυτό, αλλά για να το κάνεις δεν πρέπει να έχεις μόνο το μεράκι, αλλά πρέπει να είσαι και επιχειρηματίας.

Και το επιχειρείν είναι επικίνδυνο. Ό,τι λεφτά είχα, τα έχασα. Χάθηκαν πολλά. Το ότι έκλεισε το μαγαζί τότε, χάθηκε μέσα σε μια νύχτα ένα εκατομμύριο ευρώ. Χάθηκαν όλα, καταστράφηκα οικονομικά. Έκανα ένα τεράστιο μαγαζί, 180 καθίσματα, το οποίο το “έντυσα” με ότι μπορείς να φανταστείς, με πανάκριβα υλικά κλπ… Ήθελα να κάνω όχι μια ταβέρνα κρητική, ένα εστιατόριο γιατί η Κρήτη έχει ένα σπουδαίο φαγητό και που μπορείς σε ένα πολιτισμένο χώρο να φας ένα σπουδαίο φαγητό. Αυτό ήθελα να κάνω. Χάθηκαν τα λεφτά και βρέθηκα στο μηδέν». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει από τότε που έκλεισε το μαγαζί του και έχασε όσα χρήματα είχε.

Γιώργος Παρτσαλάκης: Τα δάκρυα για το διαζύγιο

Σε ένα σημείο της κουβέντας οι δύο άντρες αναφέρθηκαν στα διαζύγιά τους, με μια φράση του ηθοποιού για τα παιδιά του σε σχέση με το διαζύγιο, να συγκινεί τον γνωστό παρουσιαστή. «Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα. Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα “ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;”…», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης κάνοντας τον Γιώργο Λιάγκα να συγκινηθεί πραγματικά.

«Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα, ότι και να λέμε ρε παιδί μου ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου και αισθάνομαι… Εδώ δε νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ», είπε συγκινημένος ο δημοσιογράφος.

Σε προηγούμενη συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε παραδεχθεί πως η μοναξιά τον πονάει πολύ. “Δεν είμαι μοναχικός άνθρωπος. Η μοναξιά μού κάνει τεράστιο κακό. Δεν μπορώ να είμαι μόνος μου. Είμαι μόνος μου και με πονάει αφάνταστα αυτό, αλλά δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Τα Χριστούγεννα μαγείρεψα πιλάφι κρητικό και έκανα και πατάτες στο φούρνο με κατσίκι, έκανα τραπέζι στα παιδιά μου και στους φίλους μου, πέρασα υπέροχα. Κάποια στιγμή έφυγαν όλοι. Αυτό το «μόνος μετά» είναι μη αντιμετωπίσιμο, αλλά το αντιμετωπίζω. Ούτε παραπονιέμαι ούτε τίποτα. Απλά δεν μου αρέσει η μοναξιά…”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις