Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χειλουδάκη – Λιάγκας: Η φωτο του παρουσιαστή, η Πεφτίτση του GNTM και τα plus size
LIFESTYLE

Χειλουδάκη – Λιάγκας: Η φωτο του παρουσιαστή, η Πεφτίτση του GNTM και τα plus size

Χειλουδάκη - Λιάγκας: Με καυστική ανάρτηση, απάντησε μέσω ανάρτησης στο Facebook η Τζένη Χειλουδάκη στο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την είσοδο της Κατερίνας Πεφίτση στο GNTM.

Χειλουδάκη – Λιάγκας: Ανάρτηση κόλαφος από τη Τζένη Χειλουδάκη, μετά τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του για την Κατερίνα Πεφτίτση. Πρόκειται για το κορίτσι που πέρασε στο GNTM, ως alternative plus size model. Με αφορμή τη φωτογράφιση των κοριτσιών με μαγιό στο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας τη Δευτέρα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα κακό σχόλιο για την Κατερίνα Πεφτίτση. Στον αέρα της εκπομπής του ο παρουσιαστής προχώρησε σε σκληρά και απαράδεκτα σχόλια για τον σωματότυπο της παίκτριας, κάνοντας body shaming και δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, πως “δεν οφείλει να τη δει γυμνή στην παραλία με τα παραπάνω κιλά”.

“Να ξεκινήσουμε από την κοπέλα αυτή, την Πεφτίτση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace. Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά;

Δε θέλω να τη δω γατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα. Εγώ θεωρώ πως παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν. Εγώ είμαι χοντρός και είμαι ο τελευταίος που μιλάω. Αλλά το ότι είμαι παραπάνω κιλά και κλαίω που κυλίστηκα με το λίπος στην παραλία, δεν το καταλαβαίνω. Άρα λοιπόν εμένα που με λένε χοντρό στον δρόμο, να βγω και εγώ με τις πατσές στην παραλία και να πω “αχ τι ωραία που με αποδέχεστε”. H αισθητική είναι ενιαία. Δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα. Επιτρέπεται να διαφωνώ με αυτό;”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Χειλουδάκη – Λιάγκας: Πλήθος σχολίων

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων, με συναδέλφους του και μη να του “απαντούν” μέσω social media και να καταδικάζουν τα απαράδεκτα σχόλιά του. Ανάμεσά τους και η Τζένη Χειλουδάκη που έκανε μια ανάρτηση-καταπέλτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, προς όσα είπε ο παρουσιαστής.

Ανέβασε μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό στην παραλία και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Αυτός, είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Θα πω δυο λόγια σε χαμηλούς τόνους… αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που έχει δημόσιο λόγο γιατί για άλλη μια φορά ικέτευσε να τον πάρουν σε ένα καναλάκι και τον πήραν να βγάζει το ψωμάκι του μιας και προσωπικά θεωρώ ότι όχι μόνο έχει φάει εδώ και χρόνια τα ψωμιά του αλλά επίσης προσωπική άποψη ότι ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε καλός δημοσιογράφος ακα παρουσιαστής ακα τηλεπαιχνιδοκαρνάβαλος…

Μέσα από την εκπομπούλα του λοιπόν που χτυπά μονοψήφια νούμερα ως νούμερο,για άλλη μια φορά κατέκρινε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά από το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ όπως είπε επειδή πήγε σε ένα παιχνίδι μόδας. Για λίπη μίλησε, για πάτσες μίλησε,για το ότι αισθάνεται λέει άβολα αν δει μια, έναν χοντρό στην παραλία για φάλαινες της γκρηνπης μίλησε, για δήθεν πολιτικά ορθό λόγο μίλησε.

Μίλησε για όλα αυτά που θα έκαναν ένα νέο παιδί με όνειρα να πάει να φουντάρει από τον γκρεμό. Το έχει ξανακάνει. Με χοντρούς,με γκέι,με τρανς, με λεσβίες,με παραπληγικούς με γερασμένους ανθρώπους…με φρηκς κατά την αποψάρα του.

Θα μιλήσω γλυκά και θα του πω να εύχεται το παιδί του η το παιδί του παιδιού του να μη βγει ποτέ τόφαλος, πούστρα ή τζιβιτζιλού. Γιατί πολύ φοβάμαι ότι όταν έρθει τρέχοντας με κλάματα το σπλάχνο του η το εγγόνι του όταν φάει το μπούλινγκ επειδή έχει αυτή τη μαυρίλα στην καρδιά του δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί και θα το πετάξει ο ίδιος στον καιάδα να ξεμπερδεύει……να πω και αυτό..

Θεωρώ ότι επειδή δεν τον βλέπει πια ούτε ψυχή τηλεθεατή τα κάνει όλα αυτά για να τον κουβεντιάζουμε μετά όλοι εμείς… και αυτό το κάνει ακόμα πιο φρικτό……να,μίλησα γλυκά……γιατί θα μπορούσα να αρχίσω τα χειλουδακιστικα και να αναφέρω τις ξεφτίλες της πρώην γυναίκας του στα πόδια του Αγαμέμνονα και άλλες ιστορίες δικές του από τα παλιά….

Φιλικά, Τζένη Χειλουδάκη, μια γρια χοντρή που δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει στην παραλία… καραγκιόζη ε καραγκιόζη…”.

Η Κατερίνα Πεφτίτση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις