Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξυλοδαρμός Πέραμα: Άγρια επίθεση σε 33χρονο με λοστούς και ρόπαλα
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός Πέραμα: Άγρια επίθεση σε 33χρονο με λοστούς και ρόπαλα

Ξυλοδαρμός Πέραμα: Θύμα επίθεσης και άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 33χρονος άνδρας από ομάδα περίπου 15 ατόμων στο Πέραμα, στο λιμανάκι Αλιέων.

Ξυλοδαρμός Πέραμα: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 33χρονος άνδρας από ομάδα περίπου 15 ατόμων στο Πέραμα, στο λιμανάκι Αλιέων. Όπως έγινε γνωστό, χθες το μεσημέρι ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Περάματος από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του 33χρονου με τη χρήση λοστών και ροπάλων από ομάδα δεκαπέντε ατόμων που είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους φορώντας κράνη. Η επίθεση διαπράχθηκε στο λιμανάκι Αλιέων Περάματος ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ για νοσηλεία στο Αγγειοχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Αττικόν. Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Το βράδυ της Κυριακής, άλλο ένα περιστατικό ξυλοδαρμού προκάλεσε αναστάτωση στις Αρχές. Λίγο μετά τις 23:00 στη λεωφόρο Δεκελείας, άγνωστοι που φέρουν διακριτικά της ΑΕΚ, επιτίθενται σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. O δρόμος θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Οι νεαροί πετούν καρέκλες, τασάκια και φωτοβολίδες. Όπως φαίνεται στο βίντεο του OPEN, δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ με τα λευκά κράνη βρίσκονται στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Φωκών. Ο ένας από τους δύο κατευθύνεται προς το πεζοδρόμιο, όπου πιάνει έναν άνδρα, ο οποίος φορά μια κίτρινη μπλούζα, εκείνος, όμως, τον ρίχνει στο έδαφος. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα περισσότερα από 15 άτομα γρονθοκοπούν και κλωτσούν τον αστυνομικό που δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα ενώ κάποιος τον μαχαιρώνει στον μηρό με αιχμηρό αντικείμενο. «Μας κάρφωσε κάποιος με μαχαίρι από πίσω, ύπουλα δηλαδή», είπε ο αρχιφύλακας της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις