Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 5: Τι θα δούμε σήμερα 3/10
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 5: Τι θα δούμε σήμερα 3/10

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 5: Η αποκάλυψη του Γιάννου και η απόφαση της Ελένης.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 5: Πέμπτη σήμερα και η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έρχεται με νέο επεισόδιο, γεμάτο καταιγιστικές εξελίξεις. Η Ελένη (Μαρία Κίτσου), η Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου) και η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου, το 1958. Ο Δο9ύκας (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής, θέλει να παντρέψει τον γιο του, Σέργιο (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 5: Η αναπάντεχη αποκάλυψη του Γιάννου στην Ελένη

Η Δρόσω αντιλαμβάνεται την νυχτερινή απουσία της Ασημίνας και την πιέζει να μάθει με ποιον συναντήθηκε. Η Ασημίνα αποφεύγει να της πει και μηνύει στον Νικηφόρο ότι οι δυο τους δεν έχουν κανένα μέλλον. Ο Γιάννος κάνει μια αναπάντεχη αποκάλυψη στην Ελένη. Εκείνο το βράδυ τις είδε να μεταφέρουν στο γκρεμό το πτώμα του Σέργιου. Παρά τις διαβεβαιώσεις του πως δε θα τις προδώσει, η Ελένη παίρνει την απόφασή της. Δε μπορεί να φορτώσει αυτό το μυστικό και στο δύστυχο Γιάννο. Ένας μυστηριώδης άντρας καταφθάνει στο χωριό έτοιμος να ανατρέψει τα δεδομένα.

Είναι ο Θωμάς Κυπραίος, που τον έχει προσλάβει η Μυρσίνη για να βρει στοιχεία για την ενοχή της Ελένης. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης αρπάζουν τον Γιάννο και τον φέρνουν μπροστά στο Δούκα. Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια και τον ρωτά επίμονα τι συνέβη στο Σέργιο. Θα λυγίσει ο Γιάννος; Tην ίδια στιγμή η Ελένη αποφασίζει να πάει και να παραδοθεί κρυφά από τις αδερφές της.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 5: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις