Άδωνις Γεωργιάδης Αμυγδαλέζα: «Four Seasons» μπροστά στη Μόρια του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης Αμυγδαλέζα: «Four Seasons» μπροστά στη Μόρια του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Άδωνις Γεωργιάδης Αμυγδαλέζα: Άδωνις Γεωργιάδης: Όλα όσα δήλωσε για το μεταναστευτικό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

03.10.2019 | 10:46

Άδωνις Γεωργιάδης Αμυγδαλέζα: Τον όρο «λαθρομετανάστης» υπερασπίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για «ιδεολογική εμμονή» του ΣΥΡΙΖΑ «που έκανε την τρόικα… θεσμούς και τονίζοντας πως «μας έχουν πείσει ότι ο όρος λαθρομετανάστης είναι ρατσιστικός». Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο υπουργός Ανάπτυξης υπογράμμισε, μάλιστα, ότι «σε όλη την ελληνική νομοθεσία υπάρχει σε 400 νόμους ο όρος ‘λαθρομετανάστες’». Συνεχίζοντας, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «Four Seasons» το κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα «μπροστά στη Μόρια». «Aυτοί που μας κατηγορούσαν για την Αμυγδαλέζα και τώρα με κατηγορούν εμένα ότι χρησιμοποιώ τον όρο ”λαθρομετανάστης’, έφτιαξαν το κολαστήριο της Μόριας» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Αμυγδαλέζα ήταν Four Seasons μπροστά στη Μόρια».

Ο υπουργός τόνισε ότι θα επανέλθουν τα κλειστού τύπου κέντρα, διότι με τον τρόπο αυτό στέλνεται και ένα μήνυμα στην άλλη πλευρά του Αιγαίου ότι στην Ελλάδα δεν κυκλοφορεί κανείς ανεξέλεγκτος και ελεύθερος. «Ήταν κοντέινερ με κλιματιστικά. Τότε μας κατηγορούσαν γιατί είχαν οδοντίατρο μία φορά στις 15 ημέρες αντί μία φορά την εβδομάδα. Στην Αμυγδαλέζα δεν πέθανε κανείς από το κρύο. Aυτοί που μας κατηγορούσαν για την Αμυγδαλέζα και τώρα με κατηγορούν εμένα ότι χρησιμοποιώ τον όρο λαθρομετανάστης, έφτιαξαν το κολαστήριο της Μόριας. Η Αμυγδαλέζα ήταν Four Seasons μπροστά στη Μόρια. Θα επανέλθουν τα κλειστού τύπου κέντρα, διότι με τον τρόπο αυτό θα σταλεί και ένα μήνυμα στην άλλη πλευρά του Αιγαίου ότι στην Ελλάδα δεν κυκλοφορεί κανείς ανεξέλεγκτος και ελεύθερος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Exit mobile version