“Έρωτας μετά” Γαλανός: Η νέα τηλεοπτική εμφάνιση και η καριέρα του δίπλα στις σταρ του σινεμά

LIFESTYLE

“Έρωτας μετά” Γαλανός: Η νέα τηλεοπτική εμφάνιση και η καριέρα του δίπλα στις σταρ του σινεμά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

"Έρωτας μετά" Γαλανός: Στη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha παίζει ο Νίκος Γαλανός, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη

03.10.2019 | 12:47

“Έρωτας μετά” Γαλανός: Ο Νίκος Γαλανός βρέθηκε χθες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα” μίλησε μεταξύ άλλων για το ξεκίνημα της καριέρας του, το προαίσθημα που είχε για την ασθένεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αλλά και τη συμμετοχή του στο “Έρωτας μετά”. “Θα γινόμουν ναυτικός, αλλά από συγκυρία έγινα ηθοποιός. Η Τζένη Καρέζη μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο πλάι της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν προχωρημένος άνθρωπος και καθόλου συντηρητική. Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υγεία της. Υπήρχαν δύο φανερά σημάδια κάποιες φορές δεν μπορούσε να τραγουδήσει, δεν είχε δυνάμεις  και το δεύτερο ήταν που της κρατούσα το χέρι στην σκηνή και το χέρι είχε γίνει χεράκι. Είχα και ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά”, είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γαλανός.

Ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού Κινηματογράφου μίλησε για τη σχέση του με τη μητέρα του, αλλά και για τη συμμετοχή στη νέα σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά».«Θέλω να είμαι για πρώτη φορά ειλικρινής. Κάπου στα 35 μου, 40 μου, είχα μια κουβέντα με τον μεγάλο μου αδερφό και εκεί μου είπε ένα γεγονός που αφορούσε τη μάνα μας και πέρα από το σοκ που έπαθα, εκεί αγάπησα τη μάνα μου. Δεν λέω ότι δεν την αγαπούσα, αλλά δεν την καταλάβαινα μέχρι τότε» δήλωσε.

Exit mobile version