“Έρωτας μετά” 02/10: Τι θα δούμε απόψε, Τετάρτη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Έρωτας μετά” 02/10: Τι θα δούμε απόψε, Τετάρτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

"Έρωτας μετά" 02/10: Οι ήρωες της σειράς έρχοντα αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις.

02.10.2019 | 11:55

“Έρωτας μετά” 02/10: Η δραματική σειρά του Alpha έχει ενθουσιάσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία πώς θα ξετυλιχθεί το κουβάρι του ερωτικού θρίλερ. Στο νέο επεισόδιο του “Έρωτας μετά”, ο άγριος διωγμός του Χρήστου από το χωριό της Άννας, τον αναγκάζει να στραφεί στην Ηλέκτρα για βοήθεια. Εκείνη τον περιθάλπει στο σπίτι της. Την ίδια στιγμή, ο Παπαδόπουλος συνεχίζει να ερευνά σε βάθος το παρελθόν της Όλγας. Η Αντιγόνη προσπαθεί να τον πείσει ότι η Ηλέκτρα κρύβεται πίσω από το ατύχημα και κανένας άλλος. Ο Γιώργος και ο Φώτης εξετάζουν το ενδεχόμενο σύνδεσης κι εμπλοκής του Αποστόλη με την υπόθεση.

Όσο για τον Ηλία, εκείνος δέχεται μια απειλητική επίσκεψη από παλιό συνεργάτη του στο νοσοκομείο. Πίσω στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος και η Ηλέκτρα οργανώνουν μια διήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο, προσκαλώντας και την Άννα με το Χρήστο. Η ένταση μεταξύ Κωνσταντίνου και Ηλέκτρας είναι ακόμα εμφανής, ενώ το διήμερο διακόπτεται από μια ξαφνική εξέλιξη που κλιμακώνει την ένταση στο διαζύγιο Αντιγόνης και Λύσανδρου.

Έρωτας μετά: Οι συντελεστές

Η σειρά με πρωταγωνιστές τη Βάσω Λασκαράκη, την Έμιλυ Κολιανδρή, τον Αντώνη Καρυστινό και τον Μάριο Αθανασίου. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:50 προβάλλεται μέσα απ’ τη συχνότητα του Alpha.

-Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου.
-Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος.
-Σκηνοθέτες: Βασίλης Τσελεμέγκος, Σέργιος Κωνσταντινίδης.
-Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Κόκλας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Εύα Κοτανίδη, Δημήτρης Πασσάς, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Ισαβέλλα Μπαλτσαβιά, Σταύρος Τσουμάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, κ.ά.
-Στον ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέτυ Λιβανού
-Στον ρόλο του Λύσανδρου, ο Νίκος Γαλανός

Exit mobile version