Ράντου Παπακωνσταντίνου: Γιατί η ηθοποιός ήθελε να τον χωρίσει, όταν ήταν έγκυος

LIFESTYLE

Ράντου Παπακωνσταντίνου: Γιατί η ηθοποιός ήθελε να τον χωρίσει, όταν ήταν έγκυος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ράντου Παπακωνσταντίνου: Άγνωστες σκηνές από τον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε η Ελένη Ράντου, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, "Μεσάνυχτα".

02.10.2019 | 13:22

Ράντου Παπακωνσταντίνου: Η ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως όταν ήταν έγκυος έφυγε από το σπίτι τους. Η Ελένη Ράντου είπε χαρακτηριστικά για τον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Όταν ήμουν έγκυος σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι. Έφτιαξα βαλίτσα και του λέω του Βασίλη: ”Δεν είσαι άξιος να μεγαλώσεις το παιδί μας”, φτιάχνω βαλίτσα και ο άνθρωπος τρελάθηκε». Και υπογράμμισε: «Το καλό είναι ότι δεν προσπάθησε να με κρατήσει»

«Είχα θυμώσει γιατί ένας συνεργάτης του τότε μου είχε πει έλα στη Ρόδο να γεννήσεις που θα είναι για συναυλία ο Βασίλης. Εγώ το έπαιζα άνετη στην εγκυμοσύνη μου, αλλά η ψυχή μου έτρεμε. Όταν λοιπόν άκουσα αυτό, είπα ότι εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν. Αν μου λες να έρθω να γεννήσω εκεί, εγώ φεύγω. Έπαθε σοκ, αλλά με άφησε να φύγω».  Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Είμαι 25 χρόνια με τον Βασίλη, λες να μην με έχει απατήσει;».

Ράντου Παπακωνσταντίνου: Η κατάθλιψη

«Ο Βασίλης παιδεύεται πολλά χρόνια με την κατάθλιψη. Από τότε που τον γνώρισα, νομίζω είναι καλύτερα τώρα. Όταν τον γνώρισα φλέρταρε και με ποιο σκοτεινές σκέψεις. Ήθελε να του τηλεφωνώ ανά τέταρτο μην τυχόν έχω πάθει κάτι. Όταν δεν με έβρισκε, έπαιρνε όλα τα νοσοκομεία για να δει αν είμαι καλά. Στα 40 μου άρχισα να νιώθω ότι έχω και κατάθλιψη. Έπαθα το μεγαλύτερο σοκ. Άρχισαν πολύ σκοτεινές σκέψεις, κρίσεις πανικού, άρχισε μια περίεργη σύγκρουση μέσα μου».

Exit mobile version