Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραγωδία στην Αργεντινή: Πατριός σκότωσε την 6 μηνών κόρη του κατά λάθος
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στην Αργεντινή: Πατριός σκότωσε την 6 μηνών κόρη του κατά λάθος

Τραγωδία στην Αργεντινή: Ένα κορίτσι ηλικίας έξι μηνών πέθανε αφού ο πατριός της την πέταξε στον αέρα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί από τον ανεμιστήρα οροφής.

Τραγωδία στην Αργεντινή: Σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι του 26χρονου πατριού με την έξι μηνών κορούλα του σε περιφερειακή πόλη του Σαν Χουάν στα βορειοδυτικά της Αργεντινής. Ο άνδρας πετούσε το μωρό ψηλά στα χέρια του για παιχνίδι, αλλά δεν παρατήρησε ότι ο ανεμιστήρας οροφής ήταν ανοιχτός, με αποτέλεσμα το μωρό να δεχθεί σοβαρό και εν τέλει θανάσιμο χτύπημα στο κεφάλι. Σύμφωνα με κάποια τοπικά Μέσα, το περιστατικό συνέβη σε οικογενειακή συγκέντρωση και συγγενείς όρμησαν να επιτεθούν στον Χέσους Μισέλ Σαλασάρ, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για τον θάνατο του μωρού.

Η Τζιουλιάνα ντελ Βάγιε Σοτογιάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση αλλά τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό της και υπέκυψε. Ενώ η υπόθεση αρχικά αφορούσε αμέλεια, ο δικαστής Ματίας Παρόν τη μετέτρεψε σε υπόθεση δολοφονίας. Η αδερφή της μητέρας δήλωσε: “Η αδερφή μου μαγείρευε και εγώ του είπα ότι το γεύμα ήταν έτοιμο και μετά άρχισα να στρώνω το τραπέζι. Ο Χεσούς κρατούσε το μωρό και έπαιζε μαζί της στο σαλόνι. Ξαφνικά ένιωσε ένα ρεύμα από τον ανεμιστήρα οροφής και όταν κοίταξα ο Χεσούς κρατούσε το παιδί στο στήθος του και η μπλούζα του ήταν γεμάτη αίμα. Του είπα ‘τι έκανες;’ και τρέξαμε έξω να ζητήσουμε βοήθεια από έναν γείτονα για να πάμε στο νοσοκομείο. Στη διαδρομή μου έλεγε ‘δεν έκανα τίποτα Αλντάνα, δεν έκανα τίποτα’ “.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις