Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μέγκαν και Χάρι: Στρέφει τα βέλη του κατά του βρετανικού Τύπου
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν και Χάρι: Στρέφει τα βέλη του κατά του βρετανικού Τύπου

Μέγκαν και Χάρι: «Θα ήταν ενάντια στις αρχές μου να μείνω σιωπηλός, χωρίς να αντιδράσω», είπε ο Χάρι, στρέφοντας τα βέλη του κατά του Βρετανικό Τύπου.

Μέγκαν και Χάρι: Ο Δούκας του Sussex ανέλαβε δράση κατά της «αδίστακτης», όπως λέει μεταχείρισης της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ από μερίδα του Τύπου της Βρετανίας και ενώ βρίσκεται ακόμα στην Αφρική. Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο πρίγκιπας αναφέρει, «δυστυχώς η σύζυγός μου υπήρξε θύμα των βρετανικών ταμπλόιντ, που επιδίδονται σε καμπάνιες κατά προσώπων, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες τα τελευταία χρόνια, μία αδίστακτη καμπάνια τον τελευταίο χρόνο, καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και μετά τη γέννηση του γιου μας».

Ο Χάρι συμπληρώνει «η Meghan και εγώ συνεχίζουμε να φοράμε ένα γενναίο προσωπείο, αλλά δεν μπορώ να περιγράψω πόσο οδυνηρό είναι όλο αυτό για μας». Στην ανακοίνωση ο πρίγκιπας κάνει αναφορά και στην μητέρα του. Συγκεκριμένα υπογραμμίζει πως «φοβάμαι πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Έχω δει ξανά τι συμβαίνει όταν κάποιος που αγαπώ αντιμετωπίζεται ως κάτι άλλο από αυτό που είναι πραγματικά. Έχασα τη μητέρα μου και τώρα βλέπω τη σύζυγό μου να πέφτει θύμα των ίδιων πανίσχυρων δυνάμεων». Νομικός εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε «κινηθήκαμε νομικά κατά της εφημερίδας για την απαράδεκτη και προσβλητική δημοσίευση μιας ιδιωτικής επιστολής της Δούκισσας του Sussex». Α Δ Γ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις