Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πέτρος Τατσόπουλος – χειρουργείο: Παραμένει στην Εντατική
ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

Πέτρος Τατσόπουλος – χειρουργείο: Παραμένει στην Εντατική

Πέτρος Τατσόπουλος – χειρουργείο: Ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής είναι πλέον εκτός μηχανικής υποστήριξης και αιμοδυναμικά σταθερός.

Πέτρος Τατσόπουλος – χειρουργείο: Είκοσι περίπου ώρες μετά την κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση για το οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Ιπποκράτειο, ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής είναι πλέον εκτός μηχανικής υποστήριξης και αιμοδυναμικά σταθερός. Παραμένει, ωστόσο, Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, με την πορεία της υγείας του να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως ενθαρρυντική.

Εξίσου σημαντικό θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς ότι είναι αιμοδυναμικά σταθερός, καθώς το απειλητικό ενδεχόμενο της αιμορραγίας είναι ακόμη ανοιχτό όπως σε κάθε μεγάλο χειρουργείο. Παρόλα αυτά, οι ιατροί τηρούν στάση αναμονής, υπενθυμίζοντας παράλληλα τη σοβαρότητα της κατάστασης, υπό την έννοια ότι η μετεγχειρητική πορεία στη συγκεκριμένη καρδιοχειρουργική επέμβαση είναι και πολύ κρίσιμη, με υψηλή θνητότητα και απρόβλεπτη

Πέτρος Τατσόπουλος – χειρουργείο: H ανακοίνωση του Ιπποκράτειου

«Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει βγει από την μηχανική αναπνοή και βαίνει βελτιούμενος. Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση».

Πέτρος Τατσόπουλος – χειρουργείο: Λιποθύμησε στον αέρα της εκπομπής του Τάκη Χατζή

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα. O Πέτρος Τατσόπουλος μιλούσε για το προσφυγικό και αφού πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Βίτσας, λίγο πριν τις διαφημίσεις, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος.

«Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω», είπε. Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Τάκης Χατζής ανέφερε: «Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας, έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις