Τροχαίο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Μια… μέλισσα προκάλεσε το ατύχημα (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Μια… μέλισσα προκάλεσε το ατύχημα (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τροχαίο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Έδεσσας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

02.10.2019 | 08:17

Τροχαίο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Μια μέλισσα φαίνεται πως ήταν η αιτία του τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης την Τρίτη. Η είδηση του ατυχήματος λεωφορείου των ΚΤΕΛ έξω από τη Θεσσαλονίκη, στην Εθνικό Οδό Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Το λεωφορείο βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε μάντρα στην άκρη του δρόμου. Κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ωστόσο, 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματίες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Στέφανο Τσόλη, η αιτία που προκάλεσε το ατύχημα με το λεωφορεία ήταν μια μέλισσα. Ο κύριος Τσόλης μίλησε στο τοπικό μέσο voria.gr, αφού επισκέφτηκε τους τραυματίες.

Εκεί συνομίλησε με τον οδηγό του λεωφορείου ΚΤΕΛ, ο οποίος του είπε για την μέλισσα. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, βγαίνοντας από το φανάρι του Αγίου Αθανασίου στην περιοχή, εμφανίστηκε η μέλισσα που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και τελικά να προσκρούσει στο τοιχίο. «Ευτυχώς την ώρα εκείνη, στο αντίθετο ρεύμα είχε ανάψει κόκκινο. Αυτό μας έσωσε από τα χειρότερα» σημειώνει ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ. Σε κάθε περίπτωση οι έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος συνεχίζονται και από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Όπως είπε ο κ. Τσόλης επιβάτης του ΚΤΕΛ φέρεται να είδε τον οδηγό σκυμμένο πάνω από το τιμόνι, σαν να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Τροχαίο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Βίντεο του OPEN

Exit mobile version