Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Καπνός σε αεροσκάφος – Αναγκαστική προσγείωση
ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Καπνός σε αεροσκάφος – Αναγκαστική προσγείωση

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Αεροσκάφος της British Airways πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο "Ελ. Βενιζέλος", το απόγευμα σήμερα. Το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο από Λάρνακα Κύπρου με προορισμό το Λονδίνο, ωστόσο το πλήρωμα εντόπισε καπνό στην καμπίνα.

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος» έκανε πριν από λίγο αεροσκάφος της British Airways. Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο από Λάρνακα Κύπρου με προορισμό το Λονδίνο, ωστόσο το πλήρωμα εντόπισε καπνό στην καμπίνα. Το αεροσκάφος έχει 152 επιβάτες και 6 μέλη πλήρωμα. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Η πτήση BA2673 της British Airways απογειώθηκε από τη Λάρνακα στις 17:36 με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθρου του Λονδίνου, ωστόσο, ενώ βρισκόταν στον ελληνικό εναέριο χώρο περίπου πάνω από την Λήμνο, εντοπίστηκε καπνός. Έτσι, ο κυβερνήτης ζήτησε να γίνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας. Αμέσως ο πύργος ελέγχου έδωσε το «πράσινο φως».

Έτσι, το Αirbus A320 προσγειώθηκε με ασφάλεια στην Αθήνα στις 19:35. Οι επιβάτες αποχώρησαν με τη βοήθεια της αστυνομίας. Πυροσβεστική και τεχνικά κλιμάκια του αεροδρομίου ελέγχουν το αεροσκάφος για να διαπιστώσουν το πρόβλημα.

Αυτή είναι η πορεία του αεροσκάφους που έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα.

A S D F G M H H H C A S D F G M H H H C A S D F G M H H H C A S D F G M H H H C A S D F G M H H H C  A S D F  H H 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις