Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστείες με αυτοκίνητα: Νέα εισβολή στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστείες με αυτοκίνητα: Νέα εισβολή στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα

Ληστείες με αυτοκίνητα: Το τελευταίο διάστημα σημειώνονται αλλεπάλληλα ανάλογα περιστατικά και η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ληστείες με αυτοκίνητα: Για μία ακόμη νύχτα, άγνωστοι έκαναν απόπειρα ληστείας σε κατάστημα, αυτή τη φορά σε είδη για μοτοσικλέτες στο Χαλάνδρι. Οι δράστες, με την μέθοδο του πολιορκητικού κριού, γκρέμισαν την είσοδο του καταστήματος που βρίσκεται επί της οδού Παπανικολή, γύρω στη 1:50 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Αφού διέλυσαν την είσοδο, πήγαν και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή με άγνωστο χρηματικό ποσό και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Νωρίτερα, έγιναν άλλες δύο απόπειρες ληστείας με ανάλογο τρόπο, σε καταστήματα της Νέας Σμύρνης και της Νέας Φιλαδέλφειας. Αυτή τη φορά έβαλαν στο μάτι κατάστημα στο Χαλάνδρι.

Η νέα… μόδα που θέλει τους ληστές να χρησιμοποιούν κλεμμένα αυτοκίνητα ως πολιορκητικούς κριούς, έχει προβληματίσει τις Αρχές. Τα ξημερώματα της Δευτέρας οι ληστές χτύπησαν στην οδό Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια σε κεντρικό σημείο, όπου έχει μάλιστα κίνηση οχημάτων ακόμα κι εκείνες τις ώρες. Συγκεκριμένα, στις 01:40, άγνωστοι με όχημα έσπασαν τα ρολά και την πόρτα καταστήματος με φρούτα στην οδό Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια, πήραν από την ταμειακή μηχανή 200€ κι εξαφανίστηκαν προς τον Κόκκινο Μύλο. Λίγη ώρα αργότερα, άλλο όχημα «μπούκαρε» στα Public στη Νέα Σμύρνη, όμως δεν πρόλαβαν να κλέψουν, καθώς ήχησε ο συναγερμός και τράπηκαν σε φυγή. Το τελευταίο διάστημα σημειώνονται αλλεπάλληλα ανάλογα περιστατικά –είναι πλέον περίπου 10- και η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ληστεία με αυτοκίνητο: ‘Νντου’ στον Πειραιά – Βίντεο ντοκουμέντο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις