Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Οι Απαράδεκτοι” θέατρο: Η ”επιστροφή” της θρυλικής σειράς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Οι Απαράδεκτοι” θέατρο: Η ”επιστροφή” της θρυλικής σειράς

''Οι Απαράδεκτοι'' θέατρο: Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Mega επανέρχεται με νέα δεδομένα.

”Οι Απαράδεκτοι” θέατρο: Σε μια μεγάλη “καλλιτεχνική” αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Δευτέρας ( 30/9) η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Happy Day” στον Alpha. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την είδηση πως η αγαπημένη σειρά των ’90s ” Οι Απαράδεκτοι” αναβιώνουν στο θέατρο. Mία ενδιαφέρουσα είδηση αφού πρόκειται άλλωστε για μια θρυλική σειρά που αγαπήθηκε από γενιές και γενιές. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η αγαπημένη σειρά του Mega, θα αναβιώσει, όχι όμως τηλεοπτικά.

Σύμφωνα με όσα είπε η Σταματίνα, θα πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Και ο Παύλος Χαϊκάλης θα είναι μαζί και θα υποδυθεί τον Βλάσση Μπονάτσο». Οι Απαράδεκτοι ήταν μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές κωμικές τηλεοπτικές σειρές της νεότερης ιστορίας και δημιουργήθηκε από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Στην σειρά έπαιζαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος και ο Βλάσσης Μπονάτσος. Συμπρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν η Ρένια Λουιζίδου και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Οι ”Απαράδεκτοι” θέατρο: Λίγα λόγια για τη σειρά

Η σειρά προβλήθηκε στο Mega Channel στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και διήρκησε 1½ τηλεοπτική σεζόν, από τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993, ενώ ήταν εν μέρει βασισμένη σε παλιές ελληνικές ταινίες. Έχει μείνει στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης χάρη στις πηγαίες και αστείες ερμηνείες των πρωταγωνιστών, που εξακολουθούν μέχρι σήμερα να είναι σημαντικά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση.

Στη σειρά επίσης έκαναν τις πρώτες τους εμφανίσεις ηθοποιοί που αργότερα έγιναν ευρύτερα γνωστοί στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, όπως η Ρένια Λουιζίδου στο ρόλο της φίλης του Βλάσση (οι ρόλοι είχαν τα πραγματικά ονόματα των ηθοποιών, κάτι ιδανικό για το «ανδρόγυνο» Παπαδοπούλου), ο Πέτρος Φιλιππίδης στο ρόλο ενός αστυνομικού που έκανε περιστασιακά την εμφάνισή του στη σειρά, ενώ εμφανίστηκαν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Οι ”Απαράδεκτοι” θέατρο: Η ανακοίνωση της επιστροφής

Όπως δήλωσε στον αέρα της εκπομπής, η θρυλική σειρά θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι σε κείμενο της Δήμητρας Παπαδοπούλου, η οποία ήταν και η σεναριογράφος της σειράς, πέρα από πρωταγωνίστρια, ενώ οι Γιάννης Μπέζος και Σπύρος Παπαδόπουλος θα συμμετάσχουν στο θεατρικό.

”Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να γράψει ένα θεατρικό έργο που θα έχει και μουσική και χορό και τραγούδι. Θα πρωταγωνιστήσουν και ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν ξέρω αν θα είναι κι άλλοι από το παλιό καστ, όπως η Ρένια Λουιζίδου. Γενικώς, όμως, θα είναι ένα κόνσεπτ που θα βασίζεται στους “Απαράδεκτους”. Η ίδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν το γεγονός. Είναι προληπτική; Δεν έχει βάλει υπογραφές; Δεν έχει κλείσει τα χρήματά της; Δεν θέλει να τα λέει στους δημοσιογράφους; Δεν ξέρω”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις