”Άγριες Μέλισσες” 1/10: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

”Άγριες Μέλισσες” 1/10: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

''Άγριες Μέλισσες'' 1/10: Η ανυπομονησία του κοινού κορυφώνεται με τη νέα σειρά του ANT1 να φέρνει εξελίξεις.

01.10.2019 | 15:53

‘Άγριες Μέλισσες’ 1/10: Η νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» ήρθε στο νέο του πρόγραμμα και φιλοδοξεί να κάνει τη μικρή οθόνη, μεγάλη με μία δυνατή ιστορία και μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, με κινηματογραφική αισθητική, πολυπρόσωπο καστ και διακεκριμένους συντελεστές. Κάθε φορά που γεννιόνταν μία κόρη ο πατέρας της Ελένης, της Ασημίνας και της Φρόσως φύτευε και μία λεύκα στην άκρη του περιβολιού τους για να τιμήσει τον ερχομό του νέου παιδιού. Όσο αυτές μεγάλωναν και έστεκαν ψηλές και λυγερόκορμες, τόσο τις καμάρωνε σαν τις κόρες του. Στην πιο περήφανη λεύκα, όμως, στη λεύκα της Ελένης, ένα σμήνος από άγριες μέλισσες είχε πια φωλιάσει.

«Τυχερή θα είσαι, κόρη μου, κι η ζωή θα είναι γλυκιά σαν τούτο εδώ το μέλι. Θα δεις», της έλεγε ο πατέρας της. Όμως, τα χρόνια πέρασαν και η Ελένη κοιτούσε τη λεύκα και αφουγκραζόταν τον βόμβο… «Που να ‘ξέρες, πατέρα… Που να ‘ξέρες πως η ζωή μόνο πίκρες έχει γράψει για το ριζικό μου». Θεσσαλικός Κάμπος 1958. Τρεις αδελφές. Ένας καταναγκαστικός γάμος. Ένας βιασμός. Ένας φόνος κι ένα μεγάλο μυστικό. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.

‘ Άγριες Μέλισσες’ 1/10: Οι εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου

Η Ελένη, η Ασημίνα κι η Δρόσω συγκλονισμένες συνειδητοποιούν τη μοίρα που τις περιμένει αν το έγκλημα μαθευτεί. Αποφασίζουν να ξεφορτωθούν το άψυχο σώμα του Σέργιου. Ο ερχομός του Νικηφόρου, γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών. Ο Νικηφόρος γνωρίζει τυχαία την Ασημίνα. Ένας κάτοικος του χωριού ειδοποιεί τον Προύσαλη για την τρομακτική ανακάλυψη του. Στο αποψινό επεισόδιο, το πτώμα του Σέργιου ανασύρεται από τη χαράδρα και βαρύ πένθος πέφτει στην οικογένεια των Σεβαστών. Οι τρεις αδερφές ανακρίνονται από τον ενωμοτάρχη καθώς είναι οι τελευταίες που τον είδαν ζωντανό. Θα αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία την ανάκριση ή θα προδοθούν από την ίδια τους την αγωνία;

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν ο ιατροδικαστής που εξετάζει το σώμα του Σέργιου υποστηρίζει ότι ο θάνατός του δεν του φαίνεται ως ατύχημα. Κάποια στοιχεία δείχνουν πως είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται από την είδηση και ο Δούκας εξαπολύει έρευνα για να βρει τον ένοχο. Η κηδεία του Σέργιου, γίνεται σε πολύ βαρύ κλίμα. Ο Μιλτιάδης παρακινούμενος από το Λάμπρο πάει να υποβάλει τα συλλυπητήριά του στον Δούκα, αλλά οι σχέσεις των δύο αδερφών παραμένουν τεταμένες ακόμα και σ’ αυτές τις στιγμές.  Κι ενώ η Ελένη προσπαθεί να δικαιολογήσει σε όλους το χτύπημα στο πρόσωπό της, ο Μελέτης βλέπει κάτι που του υποδεικνύει τον ένοχο για το θάνατο του Σέργιου.

‘Άγριες Μέλισσες’ 1/10: Δείτε εδώ το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Exit mobile version