Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Όλγα Τρέμη: Σε ποιο κανάλι επιστρέφει; – Τι ρόλο θα έχει;
LIFESTYLE

Όλγα Τρέμη: Σε ποιο κανάλι επιστρέφει; – Τι ρόλο θα έχει;

Όλγα Τρέμη: Στην κρατική τηλεόραση θα επιστρέψει η Όλγα Τρέμη, μετά από τέσσερα χρόνια αποχής από τα τηλεοπτικά πεπραγμένα. Ο λόγος για την πρώην παρουσιάστρια του Mega, Όλγα Τρέμη, η οποία προορίζεται για σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ONE.

Όλγα Τρέμη: Εδώ και πολύ καιρό ακούγαμε ότι η Όλγα Τρέμη είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητήσει με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη για να ενισχύσουν την ενημερωτική ζώνη του σταθμού. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Σελίδας», η δημοσιογράφος συζητάει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην κρατική τηλεόραση, από όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα. Μάλιστα, η πρόταση που της έχει γίνει δεν αφορά σε δελτίο ειδήσεων, σαν και αυτό που παρουσίαζε στο Mega, αλλά καθημερινή ενημερωτική εκπομπή που θα προβάλλεται στην prime time ζώνη.

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στην Αγία Παρασκευή ώστε να διαμορφωθεί το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ που θα έχει τα στοιχεία που θέλει η νέα κυβέρνηση. Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη θα στελεχώσει το κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης οι συζητήσεις με τη διοίκηση έχουν ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα, αν ευοδώσει το «φλερτ» τότε η Όλγα Τρέμη θα παρουσιάζει καθημερινή βραδινή πολιτική εκπομπή, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Στο πλάι της ήδη ακούγονται τα ονόματα του διευθυντή του «Ποντικιού», Αντώνη Δελλατόλα, και του δημοσιογράφου από το «Πρώτο Θέμα», Μπάμπη Κούτρα.

ΕΡΤ: Αλλάζουν όλα στη Δημόσια Τηλεόραση

Με αυξημένες αρμοδιότητες στον πρόεδρο, σχέδια για πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου και με νέες εκπομπές το επόμενο διάστημα θα κινηθεί η νέα διοίκηση της ΕΡΤ, που ανέλαβε επισήμως καθήκοντα.

Όλγα Τρέμη: Αυξημένες αρμοδιότητες στον νέο πρόεδρο της ΕΡΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο διοικητικό σχήμα με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Ζούλα και διευθύνοντα σύμβουλο τον Γιώργο Γαμπρίτσο στόχος είναι να ενισχυθεί ο ρόλος του πρώτου, αναλαμβάνοντας περισσότερες αρμοδιότητες που θα άπτονται του περιεχομένου του προγράμματος.

Για να ενισχυθούν οι αρμοδιότητες του Κ. Ζούλα, ώστε να έχει άμεσα εκτελεστικό ρόλο στην καθημερινή λειτουργία της ΕΡΤ, αναμένεται να υπάρξει σχετική νομοθετική ρύθμιση. Από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ο Γ. Γαμπρίτσος θα διατηρήσει τον πρώτο λόγο σε όλα τα τεχνοκρατικά, οικονομικά και διοικητικά ζητήματα στην υλοποίηση στόχων που αναφέρθηκαν κατά την ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπως η οργανωτική αναδιοργάνωση με αλλαγή στις Γενικές Διευθύνσεις, η επικαιροποίηση του εσωτερικού κανονισμού προσωπικού, αλλά και η ανανέωση του προσωπικού της ΕΡΤ, «χωρίς ούτε μια απόλυση».

Όλγα Τρέμη: Εθελουσία τον Μάρτιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο περιλαμβάνει πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου τον Μάρτιο, που θα δίνει κίνητρα σε εργαζομένους κοντά στη σύνταξη να αποχωρήσουν από την ΕΡΤ. Από του 2.200 εργαζομένους της δημόσιας τηλεόρασης, μόλις 170 είναι κάτω των 40 ετών.

Στόχος είναι να γίνουν στη συνέχεια προσλήψεις για να καλυφθούν στοχευμένα τα κενά της ΕΡΤ σε ειδικότητες με πάγια έλλειψη, όπως μοντέρ, ηχολήπτες αλλά και δημοσιογράφοι και να μπει «νέο αίμα» έως την έναρξη της επόμενης σεζόν. Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα, οι κινήσεις θα γίνουν σταδιακά σε τρεις φάσεις. Το αμέσως επόμενο διάστημα, σχεδιάζονται νέες καθημερινές εκπομπές μεικτής παραγωγής στην πρωινή αλλά και στη βραδινή ζώνη με παρουσιαστές πρόσωπα εκτός ΕΡΤ.

Από τον Ιανουάριο θα επιδιωχθεί μια εντονότερη ανανέωση με αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και καμπάνια για τη νέα ΕΡΤ, ενώ το φουλ «λίφτινγκ» μετατίθεται για την επόμενη σεζόν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις