GNTM 2: Τα κλάματα, οι κραυγές της Βίκυς και το «plus size», που έκανε… χαμό

LIFESTYLE

GNTM 2: Τα κλάματα, οι κραυγές της Βίκυς και το «plus size», που έκανε… χαμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

GNTM 2: Η δεύτερη φάση του Bootcamp στο GNTM ολοκληρώθηκε, και πλέον μάθαμε ποιες ήταν οι κοπέλες που εντυπωσίασαν τους κριτές και κατόρθωσαν να πάρουν μια θέση στο σπίτι.

01.10.2019 | 09:18

GNTM 2: Πολλά ήταν τα κορίτσια του GNTM 2 που έφτασαν στην πηγή, αλλά τελικά δεν ήπιαν νερό στο τελευταίο Bootcamp το βράδυ της Δευτέρας. Συγκεκριμένα όμως για τη Σίλια και την Άιρα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που βρίσκονταν στο GNTM, καθώς είχαν δοκιμάσει την τύχη τους και στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι μόδας. Μετά την φωτογράφηση με μαγιό, τα κορίτσια, στάθηκαν ανά ομάδες μπροστά στους κριτές που τους αποκάλυψαν ποιες μπαίνουν στο σπίτι και ποιες αποχωρούν.Ο Δημήτρης Σκουλός απευθύνθηκες στις δύο διαγωνιζόμενες του GNTM 2, λέγοντάς τους πως αυτή η διαδικασία ήταν για εκείνες μια δεύτερη ευκαιρία. «Σίλια μπαίνεις στο σπίτι γιατί η Άιρα τα πήγε χειρότερα από εσένα» είπε ο φωτογράφος προκαλώντας συναισθήματα χαράς στη μεν και απογοήτευσης στην δε.

Στο νέο επεισόδιο του GNTM, την «παράσταση»… έκλεψε και πάλι το «plus size» μοντέλο με τα μπλε μαλλιά. Τα διαγωνιζόμενα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν στην παραλία με μαγιό. Όταν ήρθε η σειρά της Κατερίνας Πεφτίτση, «αποθεώθηκε» από τους κριτές και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, αφού με τις πόζες της κέρδισε τις εντυπώσεις!  «Μετά τα χειροκροτήματα, πήρα περισσότερη δύναμη και ένιωθα ότι μπορούσα να δώσω το μεγαλύτερο σόου της ζωής μου» είπε αρχικά η Κατερίνα. «Απίθανη! Μπράβο!» φώναζε η Βίκυ Καγιά, η οποία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της! Στη συνέχεια, το «plus size model» έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση και είπε στα υπόλοιπα κορίτσια: «Ένιωσα πάρα πολύ περήφανη σήμερα!Έχω υποστεί κατά καιρούς bullying για τον σωματότυπο μου… Χοντρή, βόδι…».

GNTM 2: Τα κλάματα του plus size model

GNTM: Το επικό σχόλιο της Καγιά

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, οι κριτές παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τις κοπέλες και τις πόζες τους κάτω από τον καυτό ήλιο και με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας. Τότε ακούστηκε το απίστευτο σχόλιο της Βίκυς Καγιά.

GNTM 2: Η Αργυρώ πιστεύει πως είναι καλύτερη απ’όλες

GNTM 2: Της ζήτησαν να αποχωρήσει λόγω του προβλήματος της υγείας της

Δυσάρεστη τροπή είχε για την Ελένη το GNTM, αφού έπρεπε να αποχωρήσει αναγκαστικά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που έχει. Πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται κάθε 15 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος. Παρά το γεγονός ότι οι κριτές της μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και την αποθέωσαν, της είπαν ότι δε γίνεται να συνεχίσει.

«Δε χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα! Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις! Είσαι απλά μοντέλο! Έχεις υπέροχο πρόσωπο και σώμα! Όταν σε αντικρίζει κάποιος, τον καθηλώνεις! Θα μπορούσες να είσαι η νικήτρια του Next top model! Μας έκανες μεγάλη τιμή και προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το περίπλοκο πρόβλημα υγείας, το οποίο έχεις.Για το δικό σου καλό δε θα μπορέσουμε να σε βάλουμε στη διαδικασία της πίεσης, της ορθοστασίας, ταλαιπωρίας, γιατί πραγματικά αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία σου», της είπε η Βίκυ Καγιά.

GNTM 2: «Είσαι το κορίτσι που πήρε το golden pass! Κάναμε λάθος…»

Όταν ήρθε η σειρά της Ελευθερίας Καρναβά, η οποία έχει κερδίσει το Golden Pass και περνά απευθείας στο σπίτι, αλλά και της Μαρίας Μιχαλοπούλου. Οι δύο κοπέλες στέκονται μπροστά από τους κριτές και εκεί περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη την Ελευθερία, αφού η Ηλιάνα της λέει ότι έκαναν λάθος που της έδωσαν το Golden Pass.

«Ελευθερία μας εντυπωσίασες στις οντισιόν και σου δώσαμε το Golden Pass. Κανονικά θα έπρεπε να πετάς από χαρά. Αυτό όμως δεν το είδαμε. Πρέπει να ξέρεις ότι αυτό το εισιτήριο ήταν ανάμεσα σε εσένα και τη Μαρία. Το πήρες εσύ. Κάναμε λάθος έπρεπε να το δώσουμε στη Μαρία».

Exit mobile version