Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δούκισσα Νομικού γέννησε: Η τρυφερή ανάρτηση για το μωρό της
LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού γέννησε: Η τρυφερή ανάρτηση για το μωρό της

Δούκισσα Νομικού γέννησε: Η φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της που ανάρτησε σήμερα αφού την περασμένη εβδομάδα έγινε για δεύτερη φορά μητέρα.

Δούκισσα Νομικού γέννησε: Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βίωσε το πολύ γνωστό μοντέλο, η Δούκισσα Νομικού, η οποία το βράδυ της Πέμπτης έγινε για δεύτερη φορά μαμά. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.130 γρ. Το κοριτσάκι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη θα πάρει το όνομα Αναστασία. Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής στην έναρξη του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Θα ξεκινήσω με μια πολύ ευχάριστη είδηση. Η Δούκισσα Νομικού χθες το βράδυ στις 10 με οξύ τοκετό έφερε στον κόσμο την κόρη της» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η όμορφη παρουσιάστρια, ως λάτρης των social media, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία όπου ποζάρει εντελώς άβαφη ενώ περίμενε τον ερχομό της κόρης της. «Αγουροξυπνημένη, πρησμένη και αχτένιστη καλημέρα! Ακόμη εδώ» είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στην λεζάντα της φωτογραφίας που είχε αναρτήσει. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes δεν σταμάτησαν λεπτό. Να υπενθυμίσουμε πως η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, έχουν άλλον ένα γιο τον 1,5 ετών Σάββα ο οποίος αδημονεί να γνωρίσει από κοντά την αδερφούλα του.

Απόσπασμα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Δούκισσα Νομικού γέννησε: Η ανάρτησή της στο Instagram

Φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της ανάρτησε σήμερα στο Instagram η Δούκισσα Νομικού, που την περασμένη εβδομάδα έγινε για δεύτερη φορά μητέρα.    To 33χρονο μοντέλο, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία των δύο παιδιών της στο Instagram, τραβηγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται τα χέρια και τα πόδια τους, χωρίς να αποκαλύπτονται εξ ολοκλήρου τα πρόσωπά τους. Η Δούκισσα Νομικού, είχε γεννήσει το βράδυ της περασμένης Πέμπτη, φέρνοντας στον κόσμο, με οξύ τοκετό, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που η ίδια η παρουσιάστρια έκανε στο Instagram γράφει: «Τα παιδιά μου, η ζωή μου όλη». Επιπλέον τη λεζάντα της φωτογραφίας η πανευτυχής μητέρα φρόντισε να κοσμήσει με emoticon καρδούλες και λουλούδια. Η Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη «τον καλύτερο πατέρα και σύζυγο που θα μπορούσα να ζητήσω», ευχαριστώντας ονομαστικά τον γιατρό της, την μαία και το υπόλοιπο προσωπικό του ΙΑΣΩ.

https://www.instagram.com/p/B3Ex6QIn75C/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις