Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τατσόπουλος έμφραγμα: Στο νοσοκομείο ο συγγραφέας μετά τη λιποθυμία on air (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τατσόπουλος έμφραγμα: Στο νοσοκομείο ο συγγραφέας μετά τη λιποθυμία on air (vid)

Τατσόπουλος έμφραγμα: Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, αναμένεται να υποβληθεί από λεπτό σε λεπτό σε καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Τατσόπουλος έμφραγμα: Έμφραγμα υπέστη ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ βρισκόταν στον «αέρα» εκπομπής στον Alpha, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο στούντιο. Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Αρχικά, ο συγγραφέας εξέθεσε την αποψή του, ενώ στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Δημήτρης Βίτσας. Λίγο πριν τις διαφημίσεις, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να δίνει break.

Κατευθείαν έφτασε ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Alpha και ο κ. Χατζής είπε: «Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά». Τελικά, όπως διαπίστωσαν οι ιατροί στο Ιπποκράτειο, ο κ. Τατσόπουλος υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα. Αμέσως διασωληνώθηκε και αυτή την ώρα χειρουργείται, ενώ η κατάστασή του αξιολογείται ως πολύ σοβαρή.

Τατσόπουλος: Η στιγμή που χάνει τις αισθήσεις του on air

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις