‘Αλεκ Μπάλντουιν Τραμπ: Ο… Κιμ Γιονγκ Ουν και η χρυσή περούκα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

‘Αλεκ Μπάλντουιν Τραμπ: Ο… Κιμ Γιονγκ Ουν και η χρυσή περούκα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

'Aλεκ Μπάλντουιν Τραμπ: Το τηλεφώνημα του Κιμ Γιονγκ ουν με τον πρόεδρο για τη διαδικασία αποπομπής, όπως το παρουσίασε ο Αμερικανός ηθοποιός.

30.09.2019 | 12:36

Άλεκ Μπάλντουιν Τραμπ: Καταγιστικές είναι οι εξελίξεις στις ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων να προχωρήσει στη διαδικασία αποπομπής του Ντόναλντ Τραμπ, στο φως των αποκαλύψεων περί φερόμενης σκευωρίας με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Αντικείμενο της έρευνας, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, είναι η καταγγελία ανώνυμου πληροφοριοδότη περί τηλεφωνικής επικοινωνίας Τραμπ – Ζελένσκι, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε από τον Ουκρανό ομόλογό του να διερευνήσει τον γιο του πρώην Αμερικανού αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν, για την κατηγορία της διαφθοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάιντεν θεωρείται ως ο επικρατέστερος υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος για το χρίσμα των προεδρικών εκλογών του 2020 και ως εκ τούτου, πολλοί βουλευτές χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη ενέργεια του Τραμπ ως προσπάθεια παρέμβασης.

Αναζητώντας πόσοι αξιωματούχοι έχουν αποπεμφθεί το αξίωμά τους βρίσκουμε ότι από τις συνολικά 19 περιπτώσεις, μόλις οκτώ έχουν τελικώς απομακρυνθεί από το αξίωμά. Ωστόσο, κανένας απ’ αυτούς δεν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ. Οι μοναδικές περιπτώσεις προέδρων που η διαδικασία αποπομπής έφθασε έως το δεύτερο βήμα (σ.σ. ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων) ήταν αυτές του Άντριου Τζόνσον το 1868 και του Μπιλ Κλίντον το 1998. Αμφότεροι όμως, τελικά διατήρησαν τα προεδρικά τους καθήκοντα, καθώς η αποπομπή τους καταψηφίστηκε από τη Γερουσία.

Άλεκ Μπάλντουιν Τραμπ: Το ”τηλεφώνημα”  του Αμερικανού προέδρου στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Το SNL (Saturday Night Live) η μακροβιότερη σατιρική εκπομπή στην αμερικανική τηλεόραση επέστρεψε και όπως είναι φυσικό από τα βίντεό του δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ντόναλντ Τραμπ και η διαδικασία αποπομπής στο Κογκρέσο. Ο δημοφιλής ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, επέστρεψε δριμύτερος στο Saturday Night Live ως… Ντόναλντ Τραμπ. Βέβαια παρότι είχε δηλώσει πως σκεφτόταν να σταματήσει να υποδύεται τον πρόεδρο, φορά και πάλι την χρυσή περούκα και ξεκινά τα τηλέφωνα με συνεργάτες και συγγενείς για να μάθει πως θα αντιμετωπίσει την διαδικασία αποπομπής στο Κογκρέσο.

Ανάμεσα στον Τζιουλιάνι, αλλά και τους μεγάλους γιους του, ο Ντόναλντ Τραμπ δέχεται τηλεφώνημα και από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Αμερικανός πρόεδρος ακούγεται να ζητά την γνώμη του για το θέμα και συγκεκριμένα για τον τρόπο να αντιμετωπίσει τον «πληροφοριοδότη», που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα. «Έχετε ωκεανό στη χώρα σας;» ακούγεται να του απαντά ο Κιμ Γιονγκ Ουν. «Εντάξει, στείλε τον πληροφοριοδότη στον πάτο του ωκεανού» συμπληρώνει ο Βορειοκορεάτης, με τον Ντόναλντ Τραμπ να απαντά: «Εύχομαι η χώρα μου να ήταν τόσο κουλ, όσο η δική σου».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το τουρκικό υπουργείο Παιδείας βάζει ως μάθημα στα σχολεία τη "Γαλάζια Πατρίδα" - Άλλαξαν όνομα και στο Αιγαίο 30.09.2019 | 12:36
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα από τις ΗΠΑ - Δείτε βίντεο 30.09.2019 | 12:36
Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή - Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής 30.09.2019 | 12:36
«Ξεφτίλες, παιδιά δεν έχετε;» - Οργή συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι 30.09.2019 | 12:36
Δημητρακόπουλος για την υπόθεση Καλλιάνου: Εκαναν οι γιατροί συνωμοσία για να κοροϊδέψουν την οικογένειά του; 30.09.2019 | 12:36
Λουτσέσκου για την ένταση στο φινάλε: Το 2018 δεν στείλατε εδώ το BBC για να δείτε πως έκλεψε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ 30.09.2019 | 12:36
Έντονο φραστικό επεισόδιο Ιωαννίδη με οπαδό: «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» 30.09.2019 | 12:36
Αλμέιδα: Γιατί υπήρχε τόσος κόσμος μέσα στο γήπεδο; Κακή η αντίδρασή μου, αλλά με έσπρωξαν 30.09.2019 | 12:36
Exit mobile version