Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”8 Λέξεις” 30/9: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”8 Λέξεις” 30/9: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

''8 Λέξεις'' 30/9: Η αιφνιδιαστική επίσκεψη του Μιλτιάδη και η προετοιμασία της Ηλιάνας να δραπετεύσει.

”8 Λέξεις” 30/9:  Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου “8 Λέξεις“. Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Το αύριο θα γίνει αβέβαιο, τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο και γεμάτο πάθος και όνειρα που τώρα δείχνουν πιο πιθανόν από ποτέ να πραγματοποιηθούν. Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων.

Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους, δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα ανομολόγητα μυστικά. Δύο πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του, είναι μόνο η αρχή της ιστορίας μας.

”8 Λέξεις” 30/9: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της Δευτέρας

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε πως τα πράγματα θα πάρουν μια διαφορετική τροπή, όταν η Έρση θα διαβάσει στο κινητό του Οδυσσέα, ένα ερωτικό μήνυμα που του έχει στείλει η Ηλιάνα. Στο σημερινό επεισόδιο η  Έρση ανησυχεί πολύ με το μήνυμα που βρήκε στο κινητό του Οδυσσέα κι αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση, ειδοποιώντας τη Ναυσικά για αυτό. Ο Λουκάς βρίσκει στη Σμαράγδα μια τρυφερή συντροφιά και περνάει ένα ακόμα βράδυ μαζί της, ενώ παράλληλα γίνεται η αιφνιδιαστική επίσκεψη του Μιλτιάδη και ένα ξέσπασμα που θα ανατρέψει τα σχέδιά του. Ο Φοίβος σπάει τη συμφωνία με τον νέο Εντολέα κι αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο που ενέχει μεγάλο ρίσκο.

”8 Λέξεις” 30/9: Η συνέχεια των σημερινών εξελίξεων

Η έλλειψη αποδεικτικού υλικού για την επίθεση που δέχτηκε η Ηλιάνα, αναγκάζει τον Μιχαήλ να της κάνει κουβέντα για ψυχίατρο, μιας και θεωρεί πως όλα είναι της φαντασίας της. Την ίδια ώρα ο Οδυσσέας κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να βρει σπίτι στη Ρώμη και να φυγαδεύσει εκεί την Ηλιάνα με την κόρη της. Ένας καυγάς του Μιλτιάδη με την Ιφιγένεια θα την οδηγήσει στην Κέρκυρα. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος πνίγουν τη Σμαράγδα. Ο Μιχαήλ πιέζει την Ηλιάνα να πάρει τα χάπια που της συνταγογράφησε ο ψυχίατρος, ενώ εκείνη μετράει τις μέρες μέχρι να το σκάσει στη Ρώμη. Ο Οδυσσέας της εξηγεί πως θα πλαστογραφήσει την υπογραφή του Μιχαήλ, για να μπορέσει να ταξιδέψει και η μικρή Αριάδνη μαζί της.

Η Ιφιγένεια συναντιέται με τον Σπύρο, αλλά δεν καταφέρνουν να κάνουν μια φυσιολογική κουβέντα. Η Ρωξάνη ενδίδει στην πολιορκία του Αλέκου και περνάνε το βράδυ μαζί. Η Ευγενία από την άλλη κρατάει τον Δημήτρη σε απόσταση, γεγονός που κορυφώνει το πάθος του για εκείνη. Ο Φοίβος σώζει έναν διαρρήκτη από τη σύλληψη και αμέσως συνειδητοποιεί πως θα του φανεί χρήσιμος. Η Εύα ζητάει δανεικά από τη Ναυσικά για την επέμβαση της Ολυμπίας, αλλά αυτή αρνείται με κομψό τρόπο. Η Ηλιάνα ετοιμάζεται να το σκάσει πίσω από την πλάτη του Μιχαήλ.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις