Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Βοστώνη: Με εμπορική πτήση Κυριάκος – Μαρέβα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Βοστώνη: Με εμπορική πτήση Κυριάκος – Μαρέβα

Μητσοτάκης Βοστώνη: Το πρωθυπουργικό ζεύγος είχε μαζί του, κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, τον γιο τους Κωσταντίνο, ο οποίος σπουδάζει στη Βοστώνη.

Μητσοτάκης Βοστώνη: Διαψεύδει με «ντοκουμέντα» το επιτελείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τα ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκαν σε φιλικά του ΣΥΡΙΖΑ μέσα, ότι δηλαδή πέταξε από τη Νέα Υόρκη στην Βοστώνη για να συναντήσει τον γιο του, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε στην Βοστώνη για ένα parents weekend όπως το χαρακτήρισε, δηλαδή για να συναντήσει τον γιο του που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο. Συνοδευόταν από την σύζυγό του Μαρέβα. Το ταξίδι έγινε με τις εσωτερικές πτήσεις της American Airlines, όπως προκύπτει και από τα εισιτήρια που ποστάρισε στα social media ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Πολλά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν σπεύσει να κατηγορήσουν τον κ. Μητσοτάκη- που ήδη βρίσκεται από χθες στην Αθήνα ότι έκανε χρήση για το ταξίδι της Βοστώνης, του πρωθυπουργικού αεροσκάφους. Κάνοντας μάλιστα συγκρίσεις για τις επικρίσεις που δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας όταν στην συνέχεια ενός επίσημου ταξιδιού, πέταξε στο Παρίσι με την οικογένειά του, με τα ΜΜΕ της τότε αντιπολίτευσης να τον κατηγορούν ότι χρησιμοποίησε το κρατικό αεροσκάφος για λόγους προσωπικής αναψυχής. Το περιβάλλον πάντως του τότε Πρωθυπουργού είχε απαντήσει, ότι η πτήση με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, είχε γίνει για μια συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα, με τον εκπρόσωπο της Τράπεζας Ρότσιλντ.

Μητσοτάκης Βοστώνη: Το εισιτήριο και η φωτο από το αεροπλάνο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις