Νότια Κορέα φωτιά: Δώδεκα τραυματίες στο πετρελαιοφόρο (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Νότια Κορέα φωτιά: Δώδεκα τραυματίες στο πετρελαιοφόρο (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Νότια Κορέα φωτιά: Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν μια μεγάλη έκρηξη σε τάνκερ σε λιμάνι της Νότιας Κορέας προκάλεσε πυρκαγιά που εξαπλώθηκε και σε δεύτερο πλοίο, σύμφωνα με τις Αρχές.

30.09.2019 | 10:39

Νότια Κορέα φωτιά: Καταστροφική έκρηξη σημειώθηκε σε ένα λιμάνι της Νότιας Κορέας σε πετρελαιοφόρο 25.000 τόνων, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν άνθρωποι, εκ των οποίων ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση. Η έκρηξη έγινε χθες στις 10: 50 π.μ. τοπική ώρα στην πόλη Ulsan και ένα σύννεφο φωτιάς που έμοιαζε με μανιτάρι κάλυψε τον ουρανό. Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε γρήγορα  με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και ένα αγκυροβολημένο πλοίο εκεί κοντά. Το πλήρωμα ήταν περίπου 25 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Ρώσων και των Φιλιππινέζων, αλλά οι περισσότεροι διασώθηκαν χωρίς να τραυματιστούν, όπως και οι 21 ναύτες στο Bow Dalian. Ωστόσο, τραυματίστηκαν άτομα, τα περισσότερα από τα οποία ήταν εργαζόμενοι στο τερματικό σταθμό τραυματίστηκαν.

Σκηνές πανικού επικράτησαν στο λιμάνι της Νότια Κορέα, όταν ξέσπασε φωτιά σε δύο δεξαμενόπλοια  με τους τραυματίες να έχουν φτάσει τους 18, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Ιαπωνία και μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik. Αξιωματούχοι την ακτοφυλακής και της πυροσβεστικής ανέφεραν νωρίτερα, ότι η φωτιά στο μεγαλύτερο μέρος της, έχει τεθεί υπό έλεγχο. Η στιγμή της έκρηξης σε δύο δεξαμενόπλοια σε λιμάνι της Νότιας Κορέας που προκάλεσε τον τραυματισμό 18 ανθρώπων κατέγραψε κάμερα σε αυτοκίνητο. Στο βίντεο φαίνεται μια τεράστια «μπάλα φλόγας» που προκλήθηκε από την έκρηξη στο λιμάνι κοντά στη γέφυρα Ουλσάν, από την οποία έτυχε να περνάει το αυτοκίνητο η κάμερα του οποίου κατέγραψε την έκρηξη.

Δείτε το βίντεο τη στιγμή της έκρηξης
Νότια Κορέα φωτιά: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες την ώρα της έκρηξης
Exit mobile version