Νεκρός Μετρό Αμπελόκηποι: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός Μετρό Αμπελόκηποι: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Νεκρός Μετρό Αμπελόκηποι: Αιματηρή συμπλοκή έλαβε χώρα μισή ώρα μετά τις 11 το πρωί έξω από το σταθμό Μετρό Αμπελοκήπων, στο πεζοδρόμιο της Λ. Αλεξάνδρας.

30.09.2019 | 12:50

Νεκρός Μετρό Αμπελόκηποι: Τραγική κατάληξη είχε ο καβγάς ανάμεσα σε τέσσερις τοξικομανείς έξω από τον σταθμό του Μετρό «Αμπελόκηποι» λίγο μετά τις 11 το πρωί. Σύμφωνα με την αστυνομία ο ένας από τους τέσσερις άνδρες δέχθηκε θανατηφόρο χτύπημα με μαχαίρι ενώ βρισκόταν στο πεζοδρόμιο της Λ. Αλεξάνδρας, στον αριθμό 197.  Ο άνδρας, η ηλικία του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος, στο νοσοκομείο όπου κατέληξε. Οι υπόλοιποι τρεις τοξικομανείς έχουν προσαχθεί στην ΓΑΔΑ ενώ την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια.

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ του Star, συμμορίες λυμαίνονται την περιοχή των Αμπελοκήπων και διακινούν ναρκωτικά στα σχολεία της περιοχής. Μάλιστα ο σταθμός του μετρό έχει γίνει στέκι των τοξικομανών, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους. Προβληματισμό βέβαια προκαλεί το γεγονός ότι όλα αυτά γίνονται μια ανάσα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σταθμός μετρό Αμπελοκήπων: «Γκέτο τοξικομανών»

Το μεγάλο παζάρι των ουσιών στήνεται συνήθως τις μεσημεριανές ώρες, το αλισβερίσι όμως ανεβαίνει και προς τα επάνω που όπως βλέπετε υπάρχει ένα γηπεδάκι και ακριβώς δίπλα ένα σχολείο. «Έρχονται στο διάλλειμα, μιλάνε σε πιτσιρίκια, E’ και ΣΤ’ Δημοτικού, τώρα τις τους προσφέρουν ένας Θεός ξέρει, συνήθως ναρκωτικά». Ψάχνουν μέσα στους θάμνους και τα φυτά για τα ναρκωτικά που έχουν κρύψει. Μόλις βρουν την προμήθεια στήνουν καραούλι έξω από το σχολείο περιμένοντας τα διαλλείματα ή το σχόλασμα για να “ψαρέψουν” κάποιο ανήλικο θύμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version