Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά πολυκατοικία: Ξέσπασε στον Άγιο Ελευθέριο με έναν τραυματία
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά πολυκατοικία: Ξέσπασε στον Άγιο Ελευθέριο με έναν τραυματία

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος από το οποίο ξεκίνησε η φωτιά όταν ξέχασε ένα τηγάνι με λάδι σε αναμμένο μάτι της κουζίνας

Φωτιά πολυκατοικία:  Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται στην οδό Κοκκινάκη.Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με 10 πυροσβέστες, και ευτυχώς κατάφεραν να την σβήσουν πριν πάρει διαστάσεις.  Η φωτιά ξέσπασε στις 3 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου. Σύμφωνα με μαρτυρίες πριν από την φωτιά στην πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Κοκκινάκη ακούστηκαν τρείς εκρήξεις που ξύπνησαν τους υπόλοιπους ενοίκους.

Εκρήξεις και καπνοί

Σύμφωνα με το Open, έντρομοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι δεκάδες ένοικοι μιας εννιαόροφης πολυκατοικίας στον Άγιο Ελευθέριο, καθώς άκουσαν εκρήξεις κι όταν βγήκαν είδαν το κλιμακοστάσιο να έχει «πνιγεί» από καπνούς. Πολλοί έχασαν την ψυχραιμία τους και βγήκαν ουρλιάζοντας στα μπαλκόνια, όμως ευτυχώς δεν υπήρξε κάτι περισσότερο.

Η πυροσβεστική έφτασε μέσα σε επτά λεπτά στο σημείο και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά που είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, στο οποίο διέμενε ένας συνταξιούχος με κινητικά προβλήματα κι ο οποίος ξέχασε, όπως αποκάλυψε αργότερα, αναμμένο μάτι με λάδι στο τηγάνι. Το κακό δεν άργησε να γίνει, το διαμέρισμα λαμπάδιασε όμως ευτυχώς ο άνδρας γλίτωσε με ελαφρά εγκαύματα.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες στις οποίες χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο λόγω των πυκνών καπνών που γέμισαν το κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις