Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Συγκλονιστική υπόθεση – Σάρωσε σε νούμερα το επεισόδιο 1

ΕΛΛΑΔΑ

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Συγκλονιστική υπόθεση – Σάρωσε σε νούμερα το επεισόδιο 1

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Η πρώτη μεγάλη κόντρα της χρονιάς στην Prime Time της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται απόψε το βράδυ με την πρεμιέρα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το σαρωτικό The Voice.

30.09.2019 | 11:10

Αγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Για πρώτη φορά και ίσως τελευταία, καθώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό δεν θα ξανά «συναντηθούν» στην prime time, το The Voice κονταροχτυπήθηκε με τις πολυαναμενόμενες Άγριες Μέλισσες. Η αναμονή αυτή αποτυπώθηκε και στην τηλεθέαση των δύο προγραμμάτων. Η νέα σειρά του ΑΝΤ1… τσίμπησε τα ποσοστά του δημοφιλούς talent show του ΣΚΑΪ και κατάφερε να πάρει την πρωτιά στους πίνακες μετρήσεων της Nielsen. Μέχρι την ολοκλήρωση του σίριαλ, το μουσικό show είδε τα νούμερα να πέφτουν αρκετά χαμηλότερα από τα συνηθισμένα. Βέβαια, μετά τις 22:30 «χτύπησε» ακόμα και 36,5%, όμως, δεν ήταν αρκετό για να περάσει μπροστά.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Τη Δευτέρα οι «Άγριες Μέλισσες» συναντούν το «Λόγω Τιμής»

ιστορία από το χωριό του Θεσσαλικού κάμπου στο οποίο μπήκε το iefimerida λίγο πριν την πρεμιέρα, ξεκινά το βράδυ της Κυριακής και οι «Άγριες Μέλισσες» θα προβάλλονται καθημερινά, Δευτέρα με Πέμπτη, στις 22.45 στον ΑΝΤ1.

Κάπως έτσι, η σειρά θα έρθει αντιμέτωπη με το δεύτερο επεισόδιο του «Λόγω Τιμής», το οποίο την περασμένη εβδομάδα κέρδισε τους τηλεθεατές στον ΣΚΑΙ.

Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως Δευτέρες και Τρίτες στο STAR προβάλλεται το GNTM 2, που από την αρχή της σεζόν μονοπωλεί τους πίνακες τηλεθέασης με ποσοστά που φλερτάρουν με το 30%. Από αυτή τη Δευτέρα μάλιστα, το κανάλι της Κηφισιάς έχει αποφασίσει να διευρύνει τη διάρκεια της εκπομπής ως τα μεσάνυχτα περίπου, με αποτέλεσμα να βρεθεί απέναντι τόσο από το «Λόγω Τιμής», όσο και από τις «Άγριες Μέλισσες».

ΓΕΝΙΚΟ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 27,8%

THE VOICE 25%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 27,9%

THE VOICE 24,7%

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Λίγα λόγια για την υπόθεση

Θεσσαλικός Κάμπος, 1958. Τρεις αδερφές, τρεις διαφορετικές γυναίκες. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω. Μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα τους, μένουν χωρίς κανένα στήριγμα μέσα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και πρέπει να φροντίσουν τους εαυτούς τους και το βιος τους, μόνες τους. Μια πρόταση γάμου έρχεται ως θείο δώρο για την Ελένη. Ο Σέργιος, ο μεγάλος γιος του Δούκα Σεβαστού, του μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής, θέλει να την παντρευτεί και να προσφέρει μια καλύτερη ζωή σ’αυτήν και τις αδερφές της. Ένας γάμος που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία και για τις δυο πλευρές.

Exit mobile version