Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μάντσεστερ Γ. – Άρσεναλ 1-1: Πήραν ό,τι άξιζαν (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάντσεστερ Γ. – Άρσεναλ 1-1: Πήραν ό,τι άξιζαν (vid)

Μάντσεστερ Γ. - Άρσεναλ 1-1: Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Μάντσεστερ Γ. και Άρσεναλ στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της Premier League στο «Ολντ Τράφορντ»

Μάντσεστερ Γ. – Άρσεναλ 1-1: Δεν άξιζαν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ» στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική στην Premier League. Το μυαλό ήθελε αλλά το κορμί δεν μπορούσε, οπότε αμφότερες πρέπει να είναι ευχαριστημένες από τον βαθμό που πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους. Όλα αυτά σε ένα ματς που δεν είχε την αίγλη και το θέαμα του σχετικά μακρινού παρελθόντος, όταν οι δύο ομάδες διεκδικούσαν τον τίτλο.

Η Γιουνάιτεντ έβγαλε πάλι προβληματική εικόνα, με έλλειψη προσωπικότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το ίδιο ισχύει και για την Άρσεναλ με τη διαφορά ότι διαχειρίζεται καλύτερα τα δύσκολα ματς. Έχει τρεις πόντους παραπάνω και βρίσκεται στην τετράδα, αλλά σίγουρα πρέπει να διορθώσει πολλά στο παιχνίδι της.

Ένα ημίχρονο σε… δύο λεπτά

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο αλλά στα δύο τελευταία λεπτά δημιουργήθηκε μια διπλή ευκαιρία για την Άρσεναλ και σημειώθηκε ένα γκολ από την Γιουνάιτεντ. Στο 43′ ο Ντε Χέα έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Πρώτα απέκρουσε το σουτ του Σάκα και στην εξέλιξη της φάσης είπε «όχι» στην προσπάθεια του Γκεντουζί. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΜακΤόμινεϊ άνοιξε το σκορ με καταπληκτική εκτέλεση έξω από την περιοχή και έδωσε το προβάδισμα στους «κόκκινους διαβόλους» λίγο πριν από τη λήξη του 45λεπτου.

Η ισοφάριση ήρθε στο 58′ με τον «συνήθη ύποπτο» Ομπαμεγιάνγκ. Βέβαια, ήταν η πρώτη φορά που σκόραρε σε ντέρμπι εκτός έδρας ο μόνιμος σκόρερ της Άρσεναλ. Δύο λεπτά παραλίγο να γίνει το 1-2, όμως το σουτ του Σάκα κόντραρε στον Λίντελοφ με συνέπεια να καταλήξει σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα ο Λένο έκανε μια εξαιρετική απόκρουση στο 91′ σε απευθείας φάουλ του Ράσφορντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Γιανγκ. Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τουανζέμπε, Πογμπά, Λίνγκαρντ (74′ Φρεντ), Αντρέας Περέιρα (74′ Γκρίνγουντ), Τζέιμς, ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Τσέιμπερς, Νταβίντ Λουίζ, Παπασταθόπουλος, Κολάσινατς, Τορέιρα (55′ Σεμπάγιος), Τσάκα, Γκεντουζί, Πεπέ (74′ Νέλσον), Ομπαμεγιάνγκ, Σάκα (80′ Γουίλοκ).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις