Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φεστιβάλ Σπούτνικ 2019: Ο Τσίπρας, δεν σταματούσε τις σέλφι – Φαγητό, κρασί, τσιφτετέλια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φεστιβάλ Σπούτνικ 2019: Ο Τσίπρας, δεν σταματούσε τις σέλφι – Φαγητό, κρασί, τσιφτετέλια

Φεστιβάλ Σπούτνικ 2019: Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Σπούτνικ ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που ακόμα συνέρρεε στις εισόδους του.

Φεστιβάλ Σπούτνικ 2019: Το φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ «Σπούτνικ Festival 2019» επισκέφθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο φεστιβάλ μαζί με την οικογένειά του, περιηγήθηκε σε όλα τα περίπτερα, ενώ συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με μέλη και φίλους του κόμματος. Για την ακρίβεια, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν σταμάτησε να βγάζει σέλφι. Ο κ. Τσίπρας μετά την περιήγηση στα περίπτερα, παρακολούθησε μαζί με την οικογένειά του τις συναυλίες στο stage Laika, συνοδεία φαγητού και λίγου κρασιού. Το «Σπούτνικ Festival 2019» ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει απόψε στις 19:30 στο Φεστιβάλ για τη νέα πολιτική διακήρυξη που εγκρίθηκε το Σάββατο από την κεντρική επιτροπή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε την είσοδο του για το φεστιβάλ και χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να διανύσει την απόσταση από την είσοδο μέχρι την «πλατεία» λόγω του μεγάλου πλήθους. Περιηγήθηκε στα περίπτερα του φεστιβάλ και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να φωτογραφηθεί με δεκάδες συμμετέχοντες, μέλη της Νεολαίας και πολίτες που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες, τις συζητήσεις, τα μουσικά δρώμενα και να δοκιμάσουν τις εθνικές κουζίνες.

Μεταξύ άλλων στο Φεστιβάλ βρίσκονται, οι πρώην υπουργοί, Γιάννης Δραγασάκης, Αλέκος Φλαμπουράρης, Ανδρέας Ξανθός, Σωκράτης Φάμελλος, Γιώργος Βασιλειάδης και άλλα στελέχη, βρέθηκαν στο Άλσος Γουδή, ανάμεσα στην νεολαία του κόμματος. Στα διάφορα περίπτερα, πωλούνταν προϊόντα από διάφορους συνεταιρισμούς της χώρας, ενώ τους δικούς τους χώρους είχαν η Φεμινιστική Πρωτοβουλία, η Ευρωπαϊκή Αριστερά, η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν και άλλοι.

Φεστιβάλ Σπούτνικ 2019: Ο Ψαρράς παρουσιάζει το βιβλίο του

Ακόμη, υπήρχε παιδότοπος αλλά και βιβλιοπωλείο, όπου μάλιστα έχουν προγραμματιστεί δύο παρουσιάσεις βιβλίων. Στις 19:00 απόψε, ο Πάνος Λάμπρου θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Στη χώρα των κλουβιών-Μια περιπλάνηση στις ελληνικές φυλακές», ενώ σήμερα Κυριακή, ο Δημήτρης Ψαρράς, θα παρουσιάσει στις 18:00 το βιβλίο του «Ο αρχηγός-Το αίνιγμα του Ν. Μιχαλολιάκου». Παρόντες στο φεστιβάλ και άνθρωποι από την Μαλαισία, τη Νότια Αφρική, τη Ζιμπάμπουε, τη Μοζαμβίκη, τη Νιγηρία και το Αφγανιστάν, που συστήνουν τις τοπικές κουζίνες, πάντα δίπλα στα ελληνικά σουβλάκια και τα καλαμπόκια.

Φεστιβάλ Σπούτνικ 2019: Hard… ρεπερτόριο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις