Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα: Το σχόλιο στο Instagram που τη συγκίνησε, λίγο πριν το ξεκίνημα
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα: Το σχόλιο στο Instagram που τη συγκίνησε, λίγο πριν το ξεκίνημα

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα: H Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει με την εκπομπή της «Ελένη» στον Alpha με νέους συνεργάτες, νέες στήλες και ανανεωμένο σκηνικό.

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα: Πολλά αλλάζουν κάθε χρόνο στην ελληνική τηλεόραση, όμως η Ελένη Μενεγάκη παραμένει η μία και μόνη σταθερά εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Το Σάββατο, η Ελένη Μενεγάκη ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον γιο της Άγγελο, γράφοντας απλά: «Άγγελέ μου». Την τρυφερή φωτογραφία μητέρας και γιου δημοσίευσε και ο γιος της παρουσιάστριας, από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο στο δικό του προφίλ στο Instagram.

Τα σχόλια και τα like στη φωτογραφία έπεσαν βροχή, με μια από τις ακολούθους της Ελένης Μενεγάκη να θυμάται μια ιστορία από την ημέρα που γεννήθηκε ο 17χρονος σήμερα γιος της. Το 2002, πριν από 17 χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, τον Άγγελο Λάτσιο. Η παρουσιάστρια έλειψε από την εκπομπή «Πρωινός Καφές» την οποία παρουσίαζε τότε προκειμένου να γεννήσει. Στη θέση της οι τηλεθεατές είδαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που ανήκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και παρουσίασε τότε το Fame Story.

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα: Μια follower, φανατική μάλλον, θυμάται…

«Θυμάμαι τότε που ήσουν στο μαιευτήριο και την εκπομπή σου την έκανε ο Αντρέας Μικρούτσικος και έλεγε ξανά και ξανά πως έλαμπες με τον μικρό Άγγελο στην αγκαλιά σου και πως αυτή η εικόνα δεν του έφευγε από το μυαλό του» αναφέρει μια τηλεθεάτρια κάτω από τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη και του γιου της, σήμερα.

«Ο Άγγελος κλείνει τα 17 τον άλλο μήνα! Τόοοσα χρόνια πριν και είναι σαν χτες! Για όλους μας… Τόσο παλιά και τόσο βαθιά είναι η σχέση που έχω με όλους σας! Σε όλες τις σημαντικές μου στιγμές (εύκολες και δύσκολες) μαζί! Πάντα μαζί!» της απάντησε η Ελένη Μενεγάκη. Τα μεσημέρια γεμίζουν πάλι με το γνώριμο άρωμα της σχέσης που είναι κοντά σου μια ζωή! Η φίλη σου, η παρέα σου, τα νέα σου, η χαρά σου… όλα είναι εκεί για να γεμίσουν την ημέρα σου με όσα θέλεις να μάθεις. Με αυτές τις φράσεις, ο ALPHA προαναγγέλλει την μεγάλη πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η «Ελένη» έρχεται από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 13:00 και έχει δίπλα της την παρέα της, τους συνεργάτες της, που μαζί θα ξεφυλλίσουν την καθημερινότητά σου. Όπως έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο, μαζί της, η Ελένη Μενεγάκη θα έχει την Μαντώ Γαστεράτου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα: Το δελτίο τύπου του Alpha

Τα μεσημέρια γεμίζουν πάλι με το γνώριμο άρωμα της σχέσης που είναι κοντά σου μια ζωή! Η φίλη σου, η παρέα σου, τα νέα σου, η χαρά σου… όλα είναι εκεί για να γεμίσουν την ημέρα σου με όσα θέλεις να μάθεις. Η «Ελένη» έρχεται από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 13:00 και έχει δίπλα της την παρέα της, τους συνεργάτες της, που μαζί θα ξεφυλλίσουν την καθημερινότητά σου.  Πρόσωπα που ξεχωρίζουν, σινεμά στη μικρή οθόνη, μαγειρική με φαντασία και ενότητες για τις σχέσεις, την ομορφιά, το παιδί, την υγεία, τη διακόσμηση, την αστρολογία!
Οι τηλεοπτικές σεζόν μπορούν να μετρηθούν.
Η αγάπη όμως, όχι.
Γιατί… σου έχει κάνει παρέα παντού.
Γιατί την ξέρεις και σε ξέρει καλά.
Γιατί στη μία έχει Ελένη!

Αρχισυνταξία: Ελένη Γελαλή
Οργάνωση Παραγωγής: Κεβόρκ Σαρκισιάν
Σκηνοθεσία: Νίκος Αγγελόπουλος».

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα: Το τρέιλερ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις