Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ – πορνοστάρ: Η Στόρμι Ντάνιελς θα πάρει 450.000 δολ. αποζημίωση
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ – πορνοστάρ: Η Στόρμι Ντάνιελς θα πάρει 450.000 δολ. αποζημίωση

Τραμπ - πορνοστάρ: Η Ντάνιελς είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2018 για τους ισχυρισμούς της ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Τραμπ το 2006.

Τραμπ – πορνοστάρ: Πλουσιότερη κατά 450.000 δολάρια θα γίνει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς με την αποζημίωση που θα λάβει για την «πολιτικά υποκινούμενη», όπως καταγγέλλει σύλληψή της από έναν αστυνομικό -οπαδό του Ντόναλντ Τραμπ. Η Ντάνιελς είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2018 μετά από εμφάνισή της σε στριπτιζάδικο του Κολόμπους στο Οχάιο σε αντίποινα, όπως λέει η ίδια, για τους ισχυρισμούς της ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Τραμπ το 2006 κι ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ, αλλά και τις αποκαλύψεις ότι ο προσωπικός του δικηγόρος, Μάικλ Κοέν, της έδωσε 130.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα της κλειστό λίγο πριν τις εκλογές.

Η αστυνομία του Κολόμπους είχε πει τότε ότι η Ντάνιελς συνελήφθη επειδή άγγιξε «ανάρμοστα» τρεις πελάτες, που ήταν στην πραγματικότητα αστυνομικοί του τμήματος Ηθών με πολιτικά, αλλά η κατηγορία αποσύρθηκε λίγες ώρες αργότερα. Η 39χρονη πορνοστάρ θα αποζημιωθεί μετά την αγωγή που κατέθεσε κατά των Αρχών του Κολούμπους, ενώ πέντε αστυνομικοί αντιμετωπίζουν, σύμφωνα με το CNN, πειθαρχικά μέτρα -από επίπληξη και υποβιβασμό έως αποπομπή από το Σώμα. Η Ντάνιελς, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, διεκδικούσε αρχικά αποζημίωση δύο εκατ. δολαρίων, αλλά συμβιβάστηκε τελικά με τις 450.000 $.

Στην τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της σε comedy club της Νέας Υόρκης η Ντάνιελς ρωτήθηκε από τους θεατές για το σεξ με τον Τραμπ χαρακτηρίζοντας το «τα 90 χειρότερα δευτερόλεπτα της ζωής μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις