Αθήνα

°C

Δευτέρα

26

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Ξεσπούν οι συγγενείς της νεκρής μητέρας, τι λέει η 31χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Ξεσπούν οι συγγενείς της νεκρής μητέρας, τι λέει η 31χρονη

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Η οικογένεια της 59χρονης ανέφερε πως θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι το τέλος, προκειμένου να υπάρξει δικαίωση.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στον Άγιο Δημήτριο προχώρησαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για το θανατηφόρο τροχαίο στο όποιο έχασε τη ζωή της 59χρονη. Οι κάτοικοι μίλησαν στην κάμερα του zantetimes.gr και εξέφρασαν τον θυμό και την οργή τους για τα όσα συνέβησαν (εκτός των άλλων υπήρξε και εγκατάλειψη του θύματος από την οδηγό), προσθέτοντας ότι έχουν αποφασίσει να συγκροτήσουν επιτροπή αγώνα που θα κάνει ενέργειες προς τις Αρχές, ώστε αυτές να πειστούν πως ο δρόμος χρειάζεται διαπλάτυνση και να τοποθετηθούν όλα τα απαραίτητα σήματα οδικής κυκλοφορίας.

Συντετριμμένοι εμφανίστηκαν και οι συγγενείς της αδικοχαμένης 59χρονης, οι οποίοι δήλωσαν πως πήγε το παιδί της στο σχολείο και μετά στη δουλειά της, όμως δεν πρόλαβε, γιατί η τύχη δεν ήταν μαζί της. Το παιδί έμεινε πλέον ορφανό και από μητέρα και από πατέρα, ενώ επειδή το σοκ είναι μεγάλο πρέπει να έχει όλη εκείνη τη στήριξη που απαιτείται από ειδικούς. Η οικογένεια της 59χρονης ανέφερε πως θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι το τέλος, προκειμένου να υπάρξει δικαίωση.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Ξεσπά η αδερφή του θύματος

Συγκεκριμένα η αδελφή της 59χρονης είπε: «Χάσαμε τον άνθρωπο μας, ο δρόμος έφταιγε, η γυναίκα έφταιγε δεν το ξέρουμε. Είναι κάτι που δεν γυρίζει πίσω, έμεινε ένα παιδί ορφανό και είναι άδικο. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται. Από εκεί να βρεθεί εδώ κολλημένη στον τοίχο. Δεν πρέπει να υπάρξουν άλλα θύματα. Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Αν την τύφλωσε ο ήλιος να σταματούσε και να περπατούσε, όπως περπατούσε και αυτή. Κάποιος άνθρωπος που δεν είναι άξιος να οδηγεί να μην οδηγεί, γιατί απ’ ότι ακούω έχουν χάσει και άλλοι τη ζωή τους».

Πάντως στην απολογία της η 31χρονη είπε πως δεν κατάλαβε ότι χτύπησε άνθρωπο, ενώ είδε τη ζημιά που είχε υποστεί το παρμπρίζ όταν πήγε στο μαγαζί του συζύγου της, όπου εκεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις