Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-1: Πρώτη νίκη με Ζαχίντ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-1: Πρώτη νίκη με Ζαχίντ (vid)

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 0-1: Με κορυφαίο και σκόρερ τον Νορβηγό μέσο ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίποντο στη Νέα Σμύρνη κερδίζοντας 1-0 τον Πανιώνιο - Σούπερ Ξάνθη 3-1 τον Βόλο και με το ίδιο σκορ νίκησε ο ΟΦΗ τον Αστέρα

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-1: Πέντε αγωνιστικές περίμεναν αυτή τη στιγμή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Με γκολ του Γκίας Ζαχίντ, που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, στο 20ο λεπτό οι «πράσινοι» πέρασαν με 1-0 από την Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο και βρέθηκαν με 8 πόντους στην 8η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη και τον Ατρόμητο. Ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία αναμένεται να δώσει άλλο αέρα στον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του για τη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και πέρα από το γκολ είχε αρκετές ευκαιρίες, ανάμεσά τους και δύο δοκάρια με τον Ινσούα και τον Μπουζούκη, που θα μπορούσαν να φέρουν το σκορ σε υψηλότερα επίπεδα. Γενικότερα, τον αδικεί το 1-0 με την εικόνα που παρουσίασε, καθώς ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να απειλήσει. Οι Νεοσμυρνιώτες προσπάθησαν μόνο από στατικές φάσεις και έμειναν έτσι στην τελευταία θέση με -2 βαθμούς. Από τους νικητές εκτός του Ζαχίντ καταπληκτική απόδοση είχε και ο Σένκεφελντ που έκανε τη δεύτερη συμμετοχή του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ρέντζας (84΄Παπανικολάου), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μανιάτης (57΄Καμαρά), Κόρμπος, Άρτσε (66΄Μιλόγεβιτς), Μακσίμοβιτς, Τσιλούλης, Αραμπούλι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Μπουζούκης (88΄Χατζηθεοδωρίδης), Μολό (71΄Μπεκ), Περέα (67΄Κολοβός).

ΟΦΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1

Ο ΟΦΗ έφτασε στην τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα παρόλο που βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Αστέρα με γκολ του Λουίς Φερνάντεζ στο 50ο λεπτό. Η ζυγαριά έγειρε υπέρ των Κρητικών από τη στιγμή που κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Φιγκεϊρέδο στο 56′ και βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω στο 61′ λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας στο 61′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ναμπί ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ και στο δεύτερο γκολ του ΟΦΗ με σκόρερ τον Νέιρα, έπειτα από υπέροχο τακουνάκι. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με δεξί σουτ ο Σεμέντο στο 88′ με τον ΟΦΗ να φτάνει τους 10 βαθμούς και προσωρινά τουλάχιστον να βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος, Νέιρα, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο (88′ Μάνος), Βαζ (53′ Ναμπί), Μεγιάδο (71′ Κουτρουμπής), Κοροβέσης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Βαλιέντε, Πασαλίδης (53′ Αντζουλάς), Καπίγια, Μουνάφο, Ριέρα (65′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Λουίζ Φερνάντεζ (75′ Μπαράλες), Μαρκ Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας.

ΞΑΝΘΗ – ΒΟΛΟΣ 3-1

Επιστροφή στις νίκες για την Ξάνθη που επικράτησε εύκολα με 3-1 του Βόλου στα Πηγάδια. Ο Εντουάρντο στο 40′ άνοιξε το σκορ έπειτα από ωραίο στρώσιμο του Στάρτζεον. Το 2-0 έγινε από τον Ντε Αμορίμ στο 56′ ύστερα από ασίστ του Σόσα και το 3-0 σημειώθηκε από τον Φοσέ στο 89′. Για τον Βόλο σκόραρε στις καθυστερήσεις ο Ατιγιάτ.

ΞΑΝΘΗ: Αμπαντ, Στάρτζεον, Μαλεζάς, Κοβάτσεβιτς, Ρενέλα (76′ Φοσέ), Μουλέν, Σόσα, Ντε Αμορίμ (82′ Μπαριέντος), Καρασαλίδης, Τεσέιρα, Ντίρεσταμ.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Φεράρι, Τσοκάνης (67′ Μαξ), Μπαλογιάννης (61′ Μάντζης), Μουνίθ, Τόρες, ΜυστακίΟδης (57′ Ατιγιάτ), Γέντρισεκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις