Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Βακάκη παιδί: Η κόρη του Mr Jumbo γέννησε, έχασε όλα τα κιλά κι ετοιμάζεται για τη βάφτιση
LIFESTYLE

Χριστίνα Βακάκη παιδί: Η κόρη του Mr Jumbo γέννησε, έχασε όλα τα κιλά κι ετοιμάζεται για τη βάφτιση

Χριστίνα Βακάκη παιδί: Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, η Χριστίνα Βακάκη κι ο Βασίλης Μιχαήλ ετοιμάζονται για την βάφτιση της μικρής τους.

Χριστίνα Βακάκη παιδί: Ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Μιχαήλ και η κόρη του Μr Jumbo, Απόστολου Βακάκη Χριστίνα ετοιμάζονται να βαφτίσουν τη κόρη τους που έφθασε πριν δυο μήνες στη ζωή τους για να συμπληρώσει την ευτυχία τους! Το ζευγάρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ετοιμάζεται πυρετωδώς να βαφτίσει τη μικρή,που ήρθε μετά από μια όχι και πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. «Η ζωή μας έχει μόλις αρχίσει. Είσαι μέρος μας. Καλωσόρισες μικρή μας πριγκίπισσα», είχε γράψει η Χριστίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από ενάμιση μήνα.

Το ζευγάρι μετά την επανασύνδεσή του τον περασμένο χρόνο είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ! Οι δυο τους μπορεί να γνωρίστηκαν και να ερωτεύτηκαν το Πάσχα του 2014, όμως ενάμισι χρόνο μετά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, η αγάπη τους κατάφερε να μείνει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου και έτσι λίγα χρόνια μετά συναντήθηκαν ξανά. Έκπληξη είναι το όνομα που θα πάρει η μικρούλα, αφού ο Κύπριος εφοπλιστή και η κόρη του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη των Jumbo, Απόστολου Βακάκη, επέλεξαν να τιμήσουν τη Θεά Ίριδα και η μικρούλα τους να ονομαστεί Ίρις, εκφράζοντας με τον τρόπο τους την αδυναμία που έχουν στην Αρχαία Ελλάδα.

Χριστίνα Βακάκη – Βασίλης Μιχαήλ: Μια θυελλώδης σχέση

Η Χριστίνα Βακάκη και ο Βασίλης Μιχαήλ βρέθηκαν στη Μύκονο, όπου απαθανατίστηκαν σε στιγμές χαλάρωσης από τον φακό του περιοδικού YOU σε κοσμική παραλία του νησιού. Η κόρη του Mr. Jumbo, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, έχασε σε σύντομο χρονικό διάστημα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και επανέφερε το καλλίγραμο σώμα της. Το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίστηκε στο νησί των Ανέμων, το Πάσχα του 2014, ωστόσο ενάμιση χρόνο μετά χώρισαν. Στη συνέχεια, ο εφοπλιστής υπήρξε ζευγάρι με την τραγουδίστρια Josephine μέχρι τις αρχές του 2018. Ο έρωτας του Βασίλη Μιχαήλ για τη Χριστίνα Βακάκη, ωστόσο φαίνεται πως παρέμεινε άσβεστος και η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει.

Άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψαν στο Vanda’s blog, πως οριστική αφορμή για την επανασύνδεση του ζευγαριού στάθηκε το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του αδερφού της Χριστίνας, τον Φεβρουάριο του 2017. Ο Βασίλης Μιχαήλ, ήταν από τους πρώτους που στάθηκε στην οικογένεια και κυρίως στην Χριστίνα Βακάκη ανεξαιρέτως της προσωπικής τους κατάστασης εκείνη την περίοδο. Οι δύο νέοι ήρθαν και πάλι κοντά και σήμερα συζούν στο σπίτι του επιχειρηματία.

Όσον αφορά τον Απόστολο Βακάκη, η εγγονή του τον κάνει να χαμογελάει ξανά!

Χριστίνα Βακάκη – Βασίλης Μιχαήλ: Αρχές Σεπτέμβρη στη Μύκονο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις