Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “8 Λέξεις” τηλεθέαση: Ο Κούλλης Νικολάου, “απαντά” στην εκπομπή της Καινούργιου
LIFESTYLE

“8 Λέξεις” τηλεθέαση: Ο Κούλλης Νικολάου, “απαντά” στην εκπομπή της Καινούργιου

"8 Λέξεις" τηλεθέαση: Τις τελευταίες μέρες είναι αρκετές οι φήμες πως το καθημερινό σίριαλ «8 Λέξεις» θα κοπεί από τον προγραμματισμό του καναλιού.

“8 Λέξεις” τηλεθέαση: Ο Κούλλης Νικολάου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ‘Με αγάπη Χριστιάνα’ που προβάλλεται στον Alpha Κύπρου. «Να απολογηθώ που δεν ήμουν στην ώρα μου. Ήμουν στο γύρισμα γι’ αυτό είμαι ντυμένος ως κύριος Μιλτιάδης Μαρόγλου», είπε αρχικά ο Κούλλης Νικολάου. Στη συνέχεια, η Χριστιάνα Αριστοτέλους τον ρώτησε για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σχετικά με την τηλεθέαση της σειράς ‘8 λέξεις‘. «Οι 8 Λέξεις είναι μια μεγάλη παραγωγή. Είναι μια σειρά η οποία θεωρούμε ότι έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Οι προσδοκίες μας είναι ακριβώς αυτές που υφίστανται. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερα τίποτα περισσότερο. Φέτος είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική σεζόν ανταγωνισμού. Είμαστε ανοδικά μέρα με τη μέρα και κερδίζουμε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Από εκεί και πέρα κακεντρέχειες, ανταγωνιστικές λογικές το να λεν διάφορα και να χτυπάνε συνεχώς τον Γεωργίου, αλλά επειδή με ρωτάς και επειδή με ρωτάς βγήκα και στο Facebook και το έγραψα. Τα «Αστέρια στην Άμμο» και οι «8 Λέξεις» θριαμβεύουν στις καρδιές των τηλεθεατών μας. Είμαστε πολύ περήφανοι…», είπε για τις 8 λέξεις.

“8 Λέξεις” τηλεθέαση: Έχασαν το στοίχημα στον ΣΚΑΙ

Ο Ανδρέας Γεωργίου δεν έχει καταφέρει να σημειώσει τα νούμερα τηλεθέασης που επιθυμούν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ με τη σειρά «8 λέξεις» και έτσι το κανάλι αναζητά τρόπους για να αλλάξει η κατάσταση.  Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή ανακοίνωσε επισήμως πως οι «8 Λέξεις» συνεχίζουν κανονικά στο πρόγραμμα του σταθμού. Μάλιστα, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη σειρά να αλλάζει ώρα προβολής  ή να συμβαίνει οποιαδήποτε αλλαγή στο prime time του ΣΚΑΪ λόγω της πορείας της σειράς, λέγοντας πως είναι επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.

“8 Λέξεις”: Ποιος είναι ο Κούλλης Νικολάου

Τον Κούλλη Νικολάου τον γνωρίσαμε από τη σειρά του ΑΝΤ1 “Μπρούσκο”, ενώ πέρσι τον είδαμε στη σειρά του ALPHA, “Το Τατουάζ”. Ο ηθοποιός, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, ενώ ως λάτρης των social media, συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του, με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Κούλλης Νικολάου είναι εδώ και 18 χρόνια παντρεμένος με την Κλαίρη, την οποία περνά, όπως αποκαλύπτει, 12 χρόνια. “Αρχικά, ο πατέρας της μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να σταματήσω να ασχολούμαι μαζί της. Ήταν φυσικό, όμως, να ανησυχήσουν ως γονείς βλέποντας έναν ώριμο άντρα -που ήταν κατά μια δεκαετία μικρότερος από εκείνους- να διεκδικεί την κόρη τους. Έναν άνθρωπο που τον γνώριζαν μόνο μέσα από την τηλεόραση. Όλο αυτό, βέβαια, δεν κράτησε περισσότερο από έναν μήνα. Όταν συναντηθήκαμε, τους εξήγησα πως είχα σκοπό να σεβαστώ την Κλαίρη, αλλά από εκεί και πέρα, από εμάς θα εξαρτιόταν για το πώς θα προχωρούσαμε. Το σεβάστηκαν και σήμερα έχω μια πολύ υγιή σχέση μαζί τους”, είχε πει.

Βενιαμίν σε μία οικογένεια με δέκα αδέρφια, ο Κούλλης Νικολάου μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια και τις δυσκολίες. Όταν έκανε τα πρώτα του όνειρα στη Λάγια της Κύπρου ούτε που φανταζόταν πως στα 48 του θα έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και θα έχει δύο υπέροχα παιδιά, τον Νεκτάριο και την Ελένη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις