Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης – ΑΕΛ 2-3: Σούζα το αλογάκι με τρελή ανατροπή (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης – ΑΕΛ 2-3: Σούζα το αλογάκι με τρελή ανατροπή (vid)

Άρης - ΑΕΛ: Παρα το ιδανικό ξεκίνημα του Άρη που προηγήθηκε 2-0 στο 12', η ΑΕΛ έκανε τρελή ανατροπή στο «Βικελίδης» και πήρε τη νίκη με 3-2

Άρης – ΑΕΛ 2-3: Ματσάρα έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου η ΑΕΛ έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη απέναντι στον Αρη με 3-2 για την 5η αγωνιστική της Super League 1. Μπορεί η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 από το 12ο λεπτό, ωστόσο βρήκε το θάρρος και το θράσος να τελειώσει το ημίχρονο με 2-2 και στην επανάληψη να πάρει το δεύτερο τρίποντο στη σειρά με κεφαλιά του Ουάρντα. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν τρία δοκάρια και πολλές ακόμη ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, ενώ στο τέλος ο διαιτητής Σκουλάς τους έδωσε πέναλτι που μετατράπηκε σε επιθετικό φάουλ στο VAR.

Για τον Άρη ήταν ονειρικό το ξεκίνημα του παιχνιδιού, καθώς στο 10′ ο Βέλεθ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπρούνο Γκάμα με ωραίο πλασέ έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από απόκρουση του Κρίστινσον σε σουτ του Ντιγκινί. Παρόλα αυτά, αντί το παιχνίδι να εξελιχθεί σε εύκολη υπόθεση για τους «κιτρινόμαυρους», ήρθαν τα πάνω κάτω. Η ΑΕΛ έγινε πολύ επικίνδυνη από τα άκρα και απάντησε στο 20′ με γκολ του Νούνιτς, που ξεμαρκαρίστηκε και εκτέλεσε ιδανικά. Ο ίδιος παίκτης από πάσα του Ουάρντα από τα πλάγια έφερε το ματς στα ίσα (2-2) στο 33′ παγώνοντας το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ουάρντα και το πέναλτι

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης άσκησε αρκετή πίεση και ήταν πολύ καλός αλλά ταυτόχρονα αγχωμένος. Έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ με τους Ματίγια, Ροζ και Ντιγκινί είχε συνολικά τρία δοκάρια. Αντί όμως να προηγηθεί ξανά, βρέθηκε πάλι πίσω στο σκορ στο 73′ με κεφαλιά του Ουάρντα έπειτα από κόρνερ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός πανηγύρισε το νικητήριο γκολ αλλά ζήτησε με μια χαρακτηριστική κίνηση συγγνώμη από τους οπαδούς του Άρη, επειδή στο δεύτερο γκολ της ΑΕΛ είχε κάνει ότι δεν τους ακούει, με συνέπεια να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρίνστινσον απέκρουσε δύσκολα σουτ του Ντιγκινί, ενώ στη συνέχεια ο Σκουλάς έδωσε πέναλτι για χέρι του Μπαστός, το οποίο τελικά πήρε πίσω γιατί στο VAR αποδείχτηκε ότι είχε προηγηθεί νωρίτερα επιθετικό φάουλ πάνω στον Μόρα. Από εκεί και πέρα ο διαιτητής δεν κράτησε καθυστερήσεις και οι γηπεδούχοι ξέσπασαν σε διαμαρτυρίες.

ΑΡΗΣ (Τερζής): Έμαν, Κόρχουτ, Ροζ, Βέλεθ, Σούντγκρεν, Ματίγια, Μπα (71’ Ντουάρντε), Μπρούνο Γκάμα (62’ Λάρσον), Φετφατζίδης (77’ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Ιντέγε.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Σετσέροβιτς (77’ Μπαστός), Μπράλιτς, Κάτσε, Μπέρτος, Ουάρντα (90’ Γκόικοβιτς), Στάνκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (65’ Φατιόν), Νούνιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις