Τζένιφερ Λόπεζ Hustlers: Η viral συνέντευξη της σταρ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ Hustlers: Η viral συνέντευξη της σταρ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τζένιφερ Λόπεζ Hustlers: Τα όσα είπε η ηθοποιός και τραγουδίστρια, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. 

27.09.2019 | 15:53

Τζένιφερ Λόπεζ Hustlers: Την ίδια ώρα που o πλανήτης δεν έχει συνέλθει ακόμα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο show της Donatella Versace, μία συνέντευξη από τα παλιά είδε ξανά το φως της δημοσιότητας. Ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε αποσπάσματά της την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή την ερμηνεία της στην ταινία «Hustlers». Η συνέντευξη που έγινε viral, δημοσιεύτηκε από το Movieline και σε αυτήν η Τζένιφερ Λόπεζ μιλά με υπεροψία για άλλες ηθοποιούς που έκαναν καριέρα εκείνη την εποχή, όπως η Gwyneth Paltrow, η Cameron Diaz, αλλά και η Madonna.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, μιλώντας για την Γκουίνεθ Πάλτροου είχε πει χαρακτηριστικά: «Πείτε μου, σε τι έχει παίξει; Το ορκίζομαι, δε θυμάμαι τίποτα στο οποίο έχει παίξει. Κάποιοι άνθρωποι αποκτούν φήμη μέσω της επαφής και μόνο. Έχω ακούσει περισσότερα για εκείνη και τον Brad Pitt από όσα έχω ακούσει για την δουλειά της. Ένα χρόνο αργότερα, η Paltrow βραβεύτηκε με Oscar για την ερμηνεία της στον “Ερωτευμένο Shakespeare”».

Τζένιφερ Λόπεζ: Εναντίον Diaz και Madonna

Στο στόχαστρό της βρέθηκε και η Cameron Diaz, στην οποία είχε αναφερθεί, λέγοντας: «Ένα τυχερό μοντέλο που της δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και εύχομαι απλώς να τις είχε αξιοποιήσει καλύτερα. Είναι πολύ όμορφη και έχει πολύ ωραία παρουσία πάντως, και όταν την είδα στον “Γάμο του Καλύτερού μου Φίλου” σκέφτηκα ότι όταν την σκηνοθετούν μπορεί να είναι καλή».

Τότε η J.Lo δεν είχε αφήσει ασχολίαστη και την Madonna, για την οποία είχε δηλώσει: «Την θεωρώ εξαιρετική performer; Ναι. Την θεωρώ εξαιρετική ηθοποιό; Όχι. Η υποκριτική είναι αυτό που κάνω, οπότε είμαι πιο αυστηρή με τους ανθρώπους όταν λένε “Ναι, μπορώ να το κάνω αυτό – μπορώ να παίξω”. Σκέφτομαι “Έι, μην μπαίνεις στα χωράφια μου».

Exit mobile version