Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ρούχα: Το πολύ τολμηρό λουκ που ξεσήκωσε τα πλήθη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ρούχα: Το πολύ τολμηρό λουκ που ξεσήκωσε τα πλήθη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ρούχα : Η διάσημη ηθοποιός έκανε αισθητή την παρουσία της με την αξέχαστη εμφάνιση της.

27.09.2019 | 12:28

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ρούχα : Εντυπωσιακή εμφάνιση σημειώθηκε την Πέμπτη στο φθινοπωρινό γκαλά του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης, η οποία σχολιάστηκε από το κοινό. Ο λόγος φυσικά για τη διάσημη ηθοποιό Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, της πασίγνωστης σειράς ‘Sex and the City’. Δικαίως θεωρείται η επιτομή της κομψότητας αφού εδώ και χρόνια έχει μια ερωτική σχέση με την μόδα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην ισχύει κάτι τέτοιο, όταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ υποδύθηκε τόσο άξια την γνωστή Κάρι Μπράντσο του «Sex and the City».

Η διάσημη νεοϋορκέζα, που πρόσφατα αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, χωρίς ωστόσο να έχει τη δύναμη αν το αποκαλύψει εξ αρχής, στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Sex and the CIty», έκανε άλλη μία θεαματική εμφάνιση την Πέμπτη στο φθινοπωρινό γκαλά του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης, στο Lincoln Center. Τα πολύ φουσκωτά μανίκια του φορέματός της προσέδιδαν μια βασιλική αίγλη στο λουκ της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, κάνοντας την ηθοποιό ακόμα πιο λαμπερή.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ρούχα: Γιατί επέλεξε να φορέσει διαφορετικά παπούτσια

Η 54χρονη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, εθεάθη να φορά ένα υπερβολικά φουσκωτό φούξια φόρεμα και φυσικά πανύψηλα πέδιλα. Το φόρεμα της ηθοποιού, αποτελούνταν από έναν κορσέ που τόνιζε μπούστο της – σε σημείο που νόμιζες ότι θα βγει έξω – αλλά και την αδύνατη μέση της, δύο φουσκωτά μακριά μανίκια και μια μακριά φούστα. Τα μανίκια μάλιστα, ήταν τόσο πλούσια, προσθέτοντας μια βασιλική αίγλη στο σύνολο ενώ τα μαλλιά της επέλεξε να τα μαζέψει σε έναν κλασικό απλό κότσο.

Ένα ξεχωριστό στοιχείο στο σύνολο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν τα παπούτσια της, τα οποία ήταν διαφορετικού χρώματος. Ένα φούξια, στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα και ένα φωτεινό κίτρινο. Η κίνησή της να φορέσει υποδήματα διαφορετικού χρώματος ήταν προφανώς σκόπιμη καθώς η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αλλά και ο ρόλος που υποδυόταν, η Κάρι Μπράντσο είναι διάσημες για το πάθος τους για τα παπούτσια – η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει ανοίξει την δική της μπουτίκ υποδημάτων, που ονομάζεται « SJP by Sarah Jessica Parker».

Το επάνω μέρος του φορέματος ήταν τόσο στενό που νόμιζες ότι θα πεταχτεί έξω το στήθος της
Νωρίτερα φέτος, ο διάσημος λογαριασμός στο Instagram «@EveryOutfitOnSATC» είχε αναρωτηθεί γιατί η Κάρι Μπράντσο φορούσε διαφορετικού χρώματος Louboutin γόβες σε ένα επεισόδιο της σειράς «Sex and the City». Τότε, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απάντησε δίνοντας τέλος στο μυστήριο και λέγοντας πως ήταν μια απόφαση που πήρε από κοινού με την σχεδιάστρια κοστουμιών καθώς δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποιό από τα δύο να φορέσουν.

Exit mobile version