Νοτοπούλου ceo: Η νεαρή Κατερίνα, προσπαθεί τώρα να δείξει cool – Νέο “χτύπημα”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νοτοπούλου ceo: Η νεαρή Κατερίνα, προσπαθεί τώρα να δείξει cool – Νέο “χτύπημα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νοτοπούλου ceo: Η Κατερίνα Νοτοπούλου επανήλθε στο ζήτημα που άνοιξε στα social media με τον... Τσέο της Thomas Cook.

27.09.2019 | 07:57

Νοτοπούλου ceo: Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επιχείρησε με νέα ανάρτησή της στο Twitter η Κατερίνα Νοτοπούλου, έπειτα από την γκάφα της να αναφέρει τον CEO της Thomas Cook, ως «Τσέο». Σκοπός της κ. Νοτοπούλου το πρωί της Τετάρτης ήταν να επιτεθεί στον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, για τις ενέργειές του στην υπόθεση της Thomas Cook. Αλλά οι τηλεθεατές σταμάτησαν να ακούνε τα υπόλοιπα, όταν ακούστηκε από τα χείλη της το «τσέο». Η νεαρή Κατερίνα, αναφερόταν στον CEO (διευθύνοντα σύμβουλο) της Thomas Cook. Και κάπου εκεί, το Twitter πήρε… φωτιά.

Αν και είναι πολύ νέα, η Κατερίνα Νοτοπούλου έχει ήδη υπάρξει διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το γραφείο, που η σημερινή κυβέρνηση είχε δεσμευθεί ότι θα καταργήσει, αλλά αντιλαμβανόμενη τη μεγάλη σημασία του για τη χώρα και τα Βαλκάνια, το διατήρησε. Χρημάτισε επίσης υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τον Αυγούστου του 2018, ενώ τον Μάιο του 2019 ήταν υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί. Όλα τα παραπάνω έχουν ένα κοινό. Την κα Νοτοπούλου την εμπιστευόταν το κόμμα της και τη διόριζε σε θέσεις ή την έχριζε υποψήφια. Τώρα όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η Κατερίνα Νοτοπούλου, είναι βουλευτίνα, που σημαίνει ότι τα “Τσέο”, κάποιοι τα έβαλαν στη Βουλή.

Νοτοπούλου ceo: Μας συστήνει τον «Τσίφο» και τον «Τσόο»

Χθες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το άγριο τρολάρισμα που δέχθηκε, επιχείρησε να εμφανιστεί ως αυτοσαρκαζόμενη, με νέα της ανάρτηση στο twitter. «Λοιπόν,σας δίνω πλήρες λεξικό σε περίπτωση που ξανακάνω σαρδάμ/λάθος για να μην μπερδεύεστε.Έχω γελάσει πολύ με τα σχόλια. Το πρόβλημα βέβαια παραμένει μεγάλο και η προετοιμασία ήταν μηδενική. Ενώ του τα είχε πει ο ΤΣΕΟΣ δεν έκανε τίποτα» έγραψε και έφτιαξε την δική της ορολογία «αλά ΣΥΡΙΖΑ», όπως την χαρακτήρισε.

CEO (Chief Executive Officer) = ο «Τσέος»
CFO (Chief Financial Officer) = o «Τσίφος»
COO (Chief Operating Officer) = o «Τσόος»
MD (Managing Director) = o «Μίντις»
DG (Director General) = O «Τζίμις»
VP (Vice President) = o «Βίπις»
PM (Project Manager) = o «Πάμις»
MM (Marketing Manager) = o «Μίμις»

Νοτοπούλου ceo: «Ενοχλήθηκαν τα τρολ» δήλωνε νωρίτερα

Νωρίτερα, η Κατερίνα Νοτοπούλου με ανάρτησή της και πάλι στο Twitter είχε δώσει τη δική της απάντηση για το περιστατικό. «Ενοχλήθηκαν τα γνωστά άγνωστα τρολ από πρωινό μου “σαρδάμ” ή όπως θέλετε πείτε το, στην εκφορά του CEO και επιδόθηκαν σε καταιγισμό σχολίων. Δεν ενοχλήθηκαν τα γνωστά άγνωστα τρολ για το “σαρδάμ” του κ. Θεοχάρη που μπέρδεψε το “Thomas Cook Collapse” με το “business as usual”. Τα σχόλια δικά σας», έγραψε χαρακτηριστικά

Exit mobile version