Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 φαβορί: Η τριάδα “φωτιά” και η μεγάλη αλλαγή στο ριάλιτι (vid)
LIFESTYLE

GNTM 2 φαβορί: Η τριάδα “φωτιά” και η μεγάλη αλλαγή στο ριάλιτι (vid)

GNTM 2 φαβορί: Μια αλλαγή στο πρόγραμμα μετάδοσης του GNTM θα δούμε από την ερχόμενη βδομάδα.

GNTM 2 φαβορί: Λίγο καιρό μετά από την πρεμιέρα του GNTM 2 το Star Channel επιφύλασσε μία μεγάλη αλλαγή. Το ριάλιτι μόδας επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες στις αρχές Σεπτεμβρίου και από τότε σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, παρά το γεγονός, ότι απέναντι βρίσκονται αξιόλογες σειρές. Το τηλεοπτικό κοινό δείχνει ξεκάθαρα την προτίμησή του προς το GNTM, που φροντίζει να κρατά πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον. Το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε πως το ριάλιτι ετοιμάζεται να κάνει κάποιες αλλαγές, πολύ σύντομα.

Όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη, από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, η ώρα που θα βλέπουμε το GNTM, θα αυξηθεί, αφού θα ξεκινά στις 21:00 και θα τελειώνει στις 00:00. Αυτό θα συμβεί, αφού απέναντί του θα έχει τις «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1, αλλά και το «Λόγω Τιμής» στον ΣΚΑΙ και θέλει να κρατήσει το κοινό του. Η παραγωγή του Star ετοιμάζεται να κάνει μία αλλαγή στο ριάλιτι μόδας, που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό.

GNTM 2 φαβορί: Οι 3 κοπέλες που μπήκαν… δυνατά

Το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» παρουσίασε τα τρία φαβορί που διεκδικούν το εισιτήριο πρόκρισης στο σπίτι του GNTM. Συγκεκριμένα, η Τζώρτζια Γεωργίου ανέφερε τα ονόματα τριών κοριτσιών που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πρόκρισης με βάση την επίδοσή τους στο bootcamp, τις εντυπώσεις που άφησαν στην κριτική επιτροπή και επειδή ξεχώρισαν. Τα τρία φαβορί λοιπόν είναι η 24χρονη Χαρά Παππά με τα σχιστά μάτια, η 19χρονη αγρότισσα Μαρία Μιχαλοπούλου και η make up artist και Plus size Μοντέλο Κατερίνα Πεφίτση.

GNTM 2: Ίντριγκες και σκληρός ανταγωνισμός

Στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM παρακολουθήσαμε την πρώτη μέρα του bootcamp, είδαμε την επεισοδιακή πασαρέλα των κοριτσιών και μάθαμε τις 40 κοπέλες περνούν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και που βρίσκονται ένα βήμα πριν μπουν στο σπίτι. Το επόμενο επεισόδιο του GNTM, που θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 30 Σεπτεμβρίου, προβλέπεται ακόμη πιο ενδιαφέρον, αφού τα κορίτσια θα κληθούν να φωτογραφηθούν φορώντας μαγιό στη θάλασσα και ο ανταγωνισμός θα “χτυπήσει κόκκινο”. Ξεκινούν οι πρώτες ίντριγκες, ενώ έρχεται η στιγμή που για άλλη μια φορά μερικές κοπέλες θα γυρίσουν σπίτι τους, ενώ κάποιες άλλες θα μπουν στο σπίτι που θα απογειώσει την καριέρα τους. Παράλληλα, οι απαιτήσεις των κριτών γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις