Τροχαίο Χανιά βίντεο: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε τη μηχανή κι εξαφανίστηκε

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Χανιά βίντεο: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε τη μηχανή κι εξαφανίστηκε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τροχαίο Χανιά βίντεο: Στην Κρήτη, βίντεο- ντοκουμέντο, καταγράφει τη στιγμή που ασυνείδητος οδηγός, παρασύρει αναβάτες μηχανής, και στη συνέχεια τους εγκαταλείπει.

27.09.2019 | 09:22

Τροχαίο Χανιά βίντεο: Συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας Χανίων, σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece ο οδηγός ο οποίος το πρωί του Σαββάτου παρέσυρε μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες στη συμβολή των οδών Μανουσογιαννάκηδων και Μάρκου Μπότσαρη, στα Χανιά. Από τη σύγκρουση οι δυο αναβάτες της μηχανής, σύρθηκαν για αρκετά μέτρα και αφού πρώτα έπεσαν με δύναμη στο οδόστρωμα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αφού σταμάτησε για λίγο, στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας αβοήθητα τα θύματά του, τα οποία έζησαν από θαύμα.

Μάλιστα ένας από τους περαστικούς, προσπάθησε να κυνηγήσει τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου. Ακολούθησαν έρευνες από την Τροχαία Χανίων, που πήρε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καταστήματος και στη συνέχεια εντόπισε τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο οδηγός κατηγορείται για πρόκληση ατυχήματος και εγκατάλειψη θυμάτων. Όπως φαίνεται από τις εικόνες, ο δράστης, έχει παραβιάσει την προτεραιότητα, σε διασταύρωση. Το βίντεο από το τροχαίο ατύχημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το zarpanews.gr.

Τροχαίο Χανιά: Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Τροχαίο Χανιά: Οδηγός δικύκλου παρέσυρε πεζή

Το νέο τροχαίο ατύχημα συνέβη στην περιοχή του Καλικά, στην οδό Χρυσοπηγής στα Χανιά το βράδυ της Πέμπτης.  Την ώρα που η γυναίκα διέσχιζε πεζή την οδό Χρυσοπηγής ο οδηγός του δικύκλου την παρέσυρε με αποτέλεσμα να τη ρίξει στο οδόστρωμα και να την τραυματίσει. Όμως από το τροχαίο τραυματίστηκε και ο οδηγός που με τη σειρά του έπεσε στον δρόμο. Ευτυχώς για εκείνον φορούσε κράνος. Αμέσως στο σημείο έφτασαν δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους δυο τραυματίες οι οποίοι είχαν τις αισθήσεις τους.

Exit mobile version