Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά τώρα Κρυονέρι: Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις – Ένας νεκρός
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά τώρα Κρυονέρι: Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις – Ένας νεκρός

Φωτιά τώρα Kρυονέρι: Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Φωτιά τώρα Κρυονέρι: Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο Κρυονέρι, στα βόρεια προάστια. Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του, στη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς στο Κρυονέρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για οδηγό, που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα  στο τέρμα της οδού Δεξαμενής στο Κρυονέρι. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, ο οδηγός απανθρακώθηκε, ενώ η φωτιά από το όχημα επεκτάθηκε στη γύρω δασική περιοχή.

Στη φωτιά στο Κρυονέρι έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες, με 8 οχήματα. Κύριο μέλημά τους είναι να περιορίσουν την πυρκαγιά η οποία καίει σε χαμηλή βλάστηση, ωστόσο είναι σε απόσταση αναπνοής από το δάσος. Αυτή ακριβώς είναι και η ανησυχία όλων. Σημειώνεται ότι η φωτιά ξέσπασε στην οδό Δεξαμενής.

Κίνδυνος φωτιάς στις νότιες περιοχές της χώρας

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, προβλέπεται μέσος κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 2), σε αρκετές περιοχές της νότιας χώρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις