Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αφισοκόλληση – νομοθεσία: Ο Πατούλης “κατεβάζει” αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά σεβασμό
ΕΛΛΑΔΑ

Αφισοκόλληση – νομοθεσία: Ο Πατούλης “κατεβάζει” αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά σεβασμό

Αφισοκόλληση - νομοθεσία: Επιστολή προς όλους τους προέδρους απέστειλε ο Γιώργος Πατούλης, στην οποία ζητά να τηρούν όσα προβλέπει η εθνική νομοθεσία όσον αφορά την αφισοκόλληση σε δημόσιους χώρους.

Αφισοκόλληση – νομοθεσία: Πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσε η αφισοκόλληση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά τα άλλα δηλώνει ανήσυχη για το περιβάλλον. Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, απευθύνει έκκληση στον Αλέξη Τσίπρα να δώσει εντολή ώστε να πάψει η αφισορύπανση της Αττικής. Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτησή του, με μία φωτογραφία του κάτω από την αφίσα του Αλέξη Τσίπρα που θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Αλσος Γουδί. “Κύριε Τσίπρα, δώστε εντολή να σταματήσει άμεσα η αφισορύπανση της Αττικής. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες για να προβάλλει τις δράσεις της χωρίς να ρυπαίνει τις πόλεις μας, με σεβασμό στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας”.

Η αφισοκόλληση των νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε αντιπαράθεση, με την Νέα Δημοκρατία να καταγγέλλει την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «οι ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ξεχειλίζουν από περιβαλλοντική ευαισθησία. Θρηνούν για τον Αμαζόνιο και την κλιματική αλλαγή και την ίδια στιγμή γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους της Αθήνας!». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματίσει ομιλία στο φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ την Κυριακή, για την οποία έχουν αναρτηθεί αφίσες σε όλη την Αττική. Στην Νέα Δημοκρατία τονίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ως κυβέρνηση μιλούσε για το περιβάλλον και πως ως αντιμνημονιακοί θα μάζευαν τα σκουπίδια αλλιώς και «τελικά άφησαν την Ελλάδα καταδικασμένη με πρόστιμα από την ΕΕ για παραβίαση περιβαλλοντικών κανόνων!».

Άλλωστε, όλοι θυμόμαστε πως και κατά την προεκλογική περίοδο, ο… οικολόγος Νάσος Ηλιόπουλος ‘έπνιξε΄την πρωτεύουσα στις αφίσες για την ομιλία του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις